2018. 8. 17, péntek, Jácint napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

X faktor a HR-ben – XXII. Országos HR Konferencia

Idén ismét megrendezzük az országos HR Konferenciát. Kicsit másképp, kicsit más koncepcióval, nagyon határozott elképzeléssel. A szakmának egy igazi csúcstalálkozót kívánunk teremteni. Olyan összejövetelt, amely inspirál, szakmai iránymutatást ad és tájékoztat a nemzetközi és hazai trendekről.  Nem az operatív ügyek kerülnek előtérbe, hanem a HR szakma kihívásai, az arra adható válaszok és természetesen a X faktor. Azaz mi is az a kicsi plusz, amitől egy HR vezető, egy HR szervezet jobb, hatékonyabb lesz a munkájában, sikeresebb a szakmájában mint a többiek. Erről gondolkodunk közösen és erről szólnak majd az előadások, mindenki 22 percben.

Szeretnénk, ha a HR szakmának is lenne egy olyan találkozója ahol mindenki ott van és fontosnak is tartja, hogy ott legyen, függetlenül minden egyéb elkötelezettségétől. Szeretnénk, ha a humán szakemberek büszkék lehetnének a saját szakmájukra, látnának példaképeket és lenne saját víziójuk. Ez a konferencia ezt fogja támogatni. A stratégiai szint eléréséhez nem csak a szakma fejlesztésére, hanem annak láttatására is szükség van. Ez fog itt történni, bátran vállalható konferenciát szervezünk, ahová a HR vezetők mellett a vállalatok első számú vezetőit is elvárjuk, hogy ők is megtapasztalják az emberi erőforrás menedzselésében rejlő potenciált, hiszen a jövő versenyelőnyét jelentő faktoráról beszélünk.

Időpont: 2012. május 29-30-31.

Helyszín: Balatonalmádi, Hotel Ramada

Bármilyen kérdéssel keressen minket.

pajor.mariann@ohe.hu

A konferencia hivatalos programjáról a www.hrkonferencia.hu oldalon tájékozódhat, ahol folyamatosan töltjük fel az előadókat. Itt nem csak a konferenciáról, hanem ahhoz kapcsolódó aktualitásokról is olvashat. Online jelentkezési lap is itt letölthet.

Kiállítási lehetőség feltételei a konferencián itt letölthető.

Kedvezményes részvételi díj 2012. április 1-ig. Jelentkezés itt.