2020. 3. 29, vasárnap, Auguszta napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Több mint 100 ezer cég várja a munkavállalói véleményét a magyar közösségi oldalon

Több mint egy éve indult útjára a magyar munkavállalók és cégek közösségi oldala, a Munkatársaim.hu. A kezdeményezés célja, hogy a dolgozók a lehető leghitelesebb képet adhassák a munkakeresőknek a jelenlegi, vagy volt munkahelyeikről, miközben egymásnak és egymásról is visszacsatolásokat adnak.
A közösségi platform elmúlt egy éve alatt háromszorosára emelkedett a napi belépések száma, jelenleg 19 ezer regisztrált felhasználó véleményezi a volt és jelenlegi munkahelyeit, illetve kollégáit. Mostanra több mint 30 ezer esetben pontozták a felhasználók egymás különböző képességeit. Ez az információbázis a cégek HR szakemberei számára értékes információkat ad nem csak a fejlesztendő kérdésekben, de a potenciális dolgozókról is.
Az oldal egyik fő funkciójának köszönhetően a felhasználók már közel 10 ezer cégről találhatnak értékeléseket, ráadásul a munkavállalók feltöltött fotóinak köszönhetően a munkahelyi hétköznapokba is betekintést nyerhetnek. Az oldalon a munkavállalók különböző szempontok szerint véleményezhetik a cégeket, fokozottabb átláthatóságot és információáramlást lehetővé téve a jelenlegi munkavállalók és a pályázók között.
A Munkatársaim.hu közösségi oldal egyedülálló platformot nyújt azok számára, akik szeretnék tudni, hogy mit gondolnak a jelenlegi munkavállalók a jelenleg is állásokat hirdető cégekről. Így könnyebben dönthetnek, hogy érdekli-e őket egy-egy adott pozíció, vonzó-e számukra a munkakörnyezet és a részletes információkkal egy közelgő állásinterjúra is felkészülhetnek.
Az oldalnak köszönhetően már minden munkahelyen lehet egy ismerősünk
A Munkatársaim.hu nagy előnye, hogy nem csak összesített értékeléseket olvashatunk, hanem pontos képet kínál a juttatások, a csapatszellem, illetve a fizetés versenyképességéről is. Ráadásul számos játékos funkcióval is rendelkezik, mint például megválaszthatják a hónap dolgozóját, és különböző jelvényeket is gyűjthetnek. Az oldal pontosan azokkal a funkciókkal rendelkezik, amelyekre a változó fogyasztói szokásoknak köszönhetően a legtöbb felhasználó a munkaerőpiacon is igényel.