2020. 3. 30, hétfő, Zalán napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Sorozatban negyedszer Superbrands díjas a Budai Egészségközpont

A Budai Egészségközpont 2012, 2013 és 2014 után idén is elnyerte a Superbrands díjat. Az egészségközpont küldetése a társadalom életminőségének javítása, a partnerekre szabott, magas minőségű ellátással. Ezzel párhuzamosan nagy hangsúlyt fektet saját munkatársai testi-lelki egészségére is. Mindemellett pedig kiemelten fontos számukra a társalmi felelősségvállalás: emberi és anyagi erőforrásokkal támogatnak olyan ügyeket, amelyeknek köszönhetően egészségesebb társadalom jöhet létre.

„A Superbrands elismerés számunkra egy fontos visszajelzés, hogy céljaink és értékrendünk – megbízhatóság, magas szakmai színvonal, magas minőség, diszkréció és átláthatóság – mások számára is példaértékűek. Természetesen szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy minél több hozzánk forduló ügyfél életminőségén javíthassunk” – mondta Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.

A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, az olyan márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, valamint biztosítják ezeknek az értékeknek a fenntartását. A jelöltekről a világ közel 90 országában egy független és önkéntes szakértőkből álló bizottság, azonos előírásokat követve dönt. Az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, a díjat egy neves hazai gazdasági szakemberekből álló független zsűri – a Superbrands Szakértői Bizottság – értékelése, valamint a GfK Hungária Piackutató Intézet 800 fős reprezentatív kutatása alapján ítélik oda.