2020. 4. 4, szombat, Izidor napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Rangos nemzetközi díj shortlistjén a Profession.hu

Az online állásközvetítő szakma rangos nemzetközi elismerésére, a Recruiting Service Innovation Awardsra (ReSIs) jelölték a Profession.hu-t. A legnagyobb magyar állásportál Las Vegasban mérkőzik meg kategóriájának legjobbjaival.
Az online állásközvetítő portálokat magába tömörítő szervezet, az International Association of Employment Web Sites (IAEWS) idén ReSIs díjára terjesztette fel a Profession.hu-t. A nagy presztízsű szakmai elismerés a kiemelkedően innovatív toborzási megoldásokat értékeli. A díjat október 15-én a The Stars of Recruiting Innovation™ gálán adják át Las Vegasban.
„Nagy megtiszteltetést jelent számunkra a jelölés, amivel nemzetközi szinten is elismerik a Profession.hu állásportált. Büszkék vagyunk arra, hogy innovatív megoldásainkkal hazánkat, mint innovációs tudásközpont is képviselhetjük.” – hangsúlyozta Varga Balázs, a Profession.hu marketingvezetője.
A Profession.hu 2002-ben alakult és Magyarország legnagyobb önéletrajz adatbázisával rendelkezik. A több mint 10.000 aktuális állásajánlatot kínáló állásportálnak 450 ezer havi látogatója van. Az oldalon a felhasználók személyre szabott állásajánlatokat kapnak – világszínvonalú ajánlási technológia segíti az állások és a pályázók egymásra találását.