2020. 3. 28, szombat, Gedeon napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Profiles Team Analízis Díj

A programra jelentkező, legérdekesebb szervezetfejlesztési igényt megfogalmazó cég díjtalan teljesítménymenedzsment megoldáscsomagot nyer, melyet maximum 15 főig vehet igénybe, 3 millió forint értékben. A győztes cégnél a szervezeti diagnózis koordinációjához a Profiles szervezetfejlesztő szakembert is biztosít, aki a projekt során a coachingfolyamatokban is segíti a csapat vezetőjét.

 

A kitűzött díj a Profiles International Hungary alábbi, 4 legnépszerűbb teljesítménymenedzsment megoldását tartalmazza:

 

Profiles Checkpoint 360 mérés,

Profile XT,

Profiles Teljesítménymutató,

és a Profiles Team Analízis.

 

A program célja:

– Információt nyújtani a menedzsment számára az alkalmazottak kapacitásáról, kompetenciáiról.

– Megmutatni, hogy a csapattagokat mivel és hogyan lehet a legeredményesebben motiválni, hogy legjobb képességei szerint dolgozzanak, és a folyamatos gazdasági változásokra a legjobban reagáljanak.

– Egyéni fejlesztési programok, akciótervek meghatározása.

 

Az így nyert információk nemcsak a vezetőknek, hanem a csapattagoknak is rendkívül értékesek. Az elemzés eredménye mélyíti az önismeretet, hatékonyan segíti egymás jobb megértését, ezáltal megkönnyíti a közös munkát és a kommunikációt. Csökken a konfliktusok száma, és lehetőség nyílik az egyéni és közös teljesítmény növelésére.

 

A jelentkezés és nevezés rendkívül egyszerű!

 

Csupán 5 rövid kérdésre kell válaszolni a szervezetfejlesztés célját illetően, hogy milyen akadályok nehezítik munkát, mivel segítené a díj elnyerése a céljaikat, stb.

 

A 2012. évi Team Analízis Kutatás győztese a szentendrei Nevelési Tanácsadó volt, a győztes projekt részleteit a mellékletben olvashatja.

 

További információ: Trizna Júlia, ügyvezető partner 30/9774-522 illetve honlapunkon.