2020. 4. 4, szombat, Izidor napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Personal Hungary, 2013. október 9-10.

Jelentkezzen online MOST és jöjjön el fél áron! REGISZTRÁCIÓ

Már most érdemes bejegyezni naptárunkba a október 9-10-ét, mert a 10. Personal Hungary, Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás olyan kiállítókkal és programokkal várja, amelyeket nem érdemes kihagyni.

Baracskai Zoltán és Mérő László indítja majd a témák sorát és a két napos program folyamban a Virtuális Munkaerőpiac Portáltól, a coaching titkáig, a HR informatika jövőjén át, a generációk együttműködéséig vezetik majd az előadók a résztvevőket.  “Mélységek és magasságok” illetve “A vezetés másik arca” címmel Márton-Koczó Ildikó idén is két  rendhagyó, interaktív 90 perces beszélgetés keretében kérdez majd meghatározó közéleti személyiségeket, illetve első számú vezetőket. Vendége lesz többek között: Kovács Gábor (KOGART), Küllői Péter, Kollár Lajos expedíció vezető, és Kósa Erika.

Az idei rendezvény újdonsága,  a „TEDx Corporate” bemutató. A bemutató során megismerheti a TEDx konferenciák filozófiáját, célját, értékeit és a benne rejlő lehetőségeket az Ön szervezete számára.
A délután folyamán, pedig olyan kiváló előadóktól hallhat inspiráló TEDx jellegű előadásokat, mint Dr. Baranyai Attila (Develor), Hajnal Géza (X-Sight), Papp Péter (Flow Csoport)  Szelecki Zsolt (PwC).

Vendégelőadóink között köszönthetjük idén Mező Misit, a Magna Cume Laude zenekar frontemberét.

A MeetingPoint-on ismét lehetőség lesz a kollegiális tapasztalatcserére, vállalati szakemberek hozzák el a legaktuálisabb témákat. Szó lesz többek között a mutatószámok és mérőszámok szerepéről a szervezeti hatékonyságnövelésben, a hosszútávon fenntartható a munkahelyi motivációról, a kiégésről, a megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerőpiacon történő elhelyezkedési esélyeinek javításáról is.

A tréning és coaching interaktív területen pedig az eddigi évek egyik legizgalmasabb programjával várjuk.
A szakma meghatározó szereplői, piac vezető tréning cégek előadói, neves coachok váltják majd egymást a pódiumon és vonják be a közönséget interaktív előadásaikba.