2018. 8. 14, kedd, Marcell napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

ŐSZI HR BONBON-OK

 

 

 

ŐSZI

 

HR 


BONBONOK

NOVEMBER 14. és NOVEMBER 22.
OHE-tagok számára ingyenes a részvétel!

“Az egyre nehezedő munkaerőpiaci helyzet a HR szakma, a HR vezetők és munkatársak számára napról napra nehezebb kihívást teremt. Fogalmazhatunk úgyis, keserű pirulákat nyelünk a mindennapos küzdelemben, hogy megfelelő szakképzettségű, motivált munkavállalóinkat megőrizzük és a munkaerőpiacról megnyerjük.
Az Országos Humánmenedzsment Egyesület készülve már a jövő évre egy olyan rendezvény csokorra hívja meg ezért tagjait és az együttműködő szakembereket, amelyen igazi HR SZAKMAI BONBONOKAT adnak előadóink, azaz a napi gyakorlatot megkönnyítő, „megédesítő” szakmai megoldásokat nyújtanak át tálcán a résztvevőknek. Magyar és nemzetközi megoldásokkal szeretnénk támogatni kollégáink, a HR szakma napi munkáját.”
Szeretettel várjuk a Kollégákat!
Szűts Ildikó, az OHE elnöke

HR REGGELI
– egy igazi szakmai guruval!
november 14. kedd,  8.30-11.00

A coaching és mentoring megtartó ereje a szervezetben, avagy az employer branding és a belső fejlesztések kapcsolata.

Előadó: Prof. David Clutterbuck (UK)

Az EMCC Magyarország Szakmai Napjára hazánkba látogat Professzor David Clutterbuck, aki a coaching és mentoring szakma nemzetközileg meghatározó alakja, a 2011-es év globálisan megválasztott mentora, több mint 60 könyv szerzője, illetve társszerzője, az Oxford Brookes és a Sheffield Hallam Egyetemek coaching és mentorig tanszékének professzora, valamint az EMCC nagykövete. Az EMCC (European Mentoring and Coaching Council) 25 éve meghatározó és értékformáló szereplője a nemzetközi coach, mentoring és szupervízori szakmának. Prof. David Clutterbuck magyarországi szakmai partnere Ábri Judit MA, MCC (Coaching Határok Nélkül).

A HR Reggeli célja, hogy inspirációt, nemzetközi tudást nyújtson a mentoring és coaching gyakorlati szerepéről a szervezetben és, hogy nemzetközi példákon keresztül bemutassa, hogy ezek hogyan tudnak hozzájárulni a munkaerő megtartásához és az elkötelezettség növeléséhez.

REGISZTRÁCIÓ >>

OHE ÜZLETI EBÉD
szakmai best practice-ekkel
az étlapon!

november 22. szerda, 10.00-14.00

10.00-10.45

Hogyan tegyük vonzóvá cégünket a munkavállalók körében, valamint az online jelenlét szerepe
– a “bedrótozott” nemzedék elérése

Aktuális munkaerő-piaci körkép, kicsit másképp – avagy hova lettek a jelöltek?
Mit kell tennem munkáltatóként ahhoz, hogy vonzó legyek a pályázók számára a digitális világban? Hol és hogyan szükséges kommunikálnunk ahhoz, hogy ránk találjanak a jelöltek és hozzánk akarjanak jönni dolgozni?
– konkrét esettanulmány alapján.

10.45-11.30

Munkavállalói élmény

A munkatársak elköteleződését a munkavállalói élmény határozza meg,
amely a minőségi munkaerő megtartása szempontból kiemelten fontos.
A munkavállalói élmény (employee experience; EMPX) a munkavállaló által szerzett tapasztalatok, benyomások és érzések szubjektív összessége, amely a munkahelyi mindennapokat döntően meghatározó tényezőkből áll össze.

11.30-11.45

Kávészünet

11.45-12.25

Vezetőkkel foglalkozunk és a szervezetet fejlesztjük – vezetői tudatosság, stratégiai menedzsment és szervezeti hatékonyság

Napjainkban a gyors gazdasági-, társadalmi- és technológia változások újfajta vállalatvezetést igényelnek. A legkorszerűbb gyakorlatokat holisztikus szemlélet és integráltabb működés jellemzi, ahol a HR megítélése és szerepei is átértékelődnek. Ezeknek a tendenciáknak bemutatására kerül sor nagyvállalati vezetői kultúra váltás aktuális és konkrét eseteinek ismertetésével.

12.25-13.00

“Ha egy szokásos dolgot szokatlanul jól csinálsz, a világ felfigyel rád.”
George Washington Carver

Mi, mint HR szakemberek folyton a fejlődés lehetőségét keressük, nyitottan figyelünk és felfigyelünk az új megközelítésekre, gondolatokra és megoldásokra.
Kiemelten igaz ez a jelenlegi munkaerő-piaci helyzetben, melyek új kihívásokat teremtettek a Vállalatok és így a HR szakemberek számára is. A cél a dolgozók megtartása lett.
Az Európa Tréning Kft. olyan fejlesztési koncepciót dolgozott ki ügyfelei részére, amely során bevonja a munkatársakat a fejlesztési program kialakításába úgy, hogy közben a Menedzsment és az üzleti elvárások is megvalósulnak. E módszer biztosítékot ad a Vállalat részére céljaik eléréséhez, ugyanakkor megfelelő inspirációt és motivációt nyújt a munkatársaknak is.

13.00-14.00

Ebéd és Networking

Szeretettel

várjuk az 

érdeklődő 

Kollégákat!

ELŐADÓINK

Jakab Dávid – igazgató – SmartDreamers
Dr. Sipos Zsuzsa – HR vezérigazgató helyettes – Magyar Turisztikai Ügynökség
Ríz Ádám – ügyvezető – Rávezető Projekt
Deák Zsolt – cégvezető – CAPTain
Fluck Benedek – HR igazgató – Borg Wagner 
Durugy András – értékesítési vezető – Európa Tréning

HELYSZÍN 
Larus Étterem és Rendezvényközpont
1124 Budapest, Csörsz utca 18/b.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

REGISZTRÁCIÓ >>

ingyenes!

mind a két alkalom

OHE-TAGSÁGGAL

 

 

6.000

Ft+áfa/fő/ alkalom

NEM
OHE-TAGOK

 

 

9.000

Ft+áfa/fő/ a 2 alkalom egyben

NEM
OHE-TAGOK