2020. 3. 28, szombat, Gedeon napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

OHE Cafeteria felmérés 2011

OHE Cafeteria Index 2011

OHE Cafeteria felmérés 2011

 

November 23-24-25-én lehet még csatlakozni az idei felméréshez az Internetes Vállalati Kérdőív (40 kérdés – 20 perc) kitöltésével:

https://www.surveymonkey.com/s/oheCAFETERIAfelmeres2011

 

Minden adatszolgáltatónk számára térítésmentesen biztosítjuk a felmérés legfontosabb eredményeiről szóló összefoglalót.

 

A választható béren kívüli juttatások rendszere immár 15 éve hódit Magyarországon. Népszerűségét a bérjellegű kifizetésekhez képest kedvezőbb adó és járulék terheknek köszönheti a munkáltatók körében. A munkavállalók is megszerették, mert a segítségével élethelyzetüknek és életstílusuknak megfelelő juttatást választhatnak rugalmasan, adott összeghatáron belül.

Egy jó cafeteria rendszer hozzájárulhat a dolgozói elégedettség növeléséhez, a munkáltatói brand erősítéséhez. Ugyanakkor amennyit javíthat, ugyanannyit ronthat is, ha nincs jól végiggondolva.  Tanácsadó cégek és kutatási eredmények tucatjai segítik a HR szervezeteket a jó rendszer kialakításában, mégis úgy véljük, hogy időszerű egy független kutatással hozzájárulni a megalapozott döntéshozatalhoz.  Mind gyakrabban tapasztaljuk, hogy a HR szervezeteknek, forrás híján, saját erőből kell megoldaniuk a feladatokat. Az OHE kutatása egyedülállóan széles spektrumban vizsgálja a választható béren kívüli juttatási rendszerek magyarországi gyakorlatait. Kiemelt figyelmet fordítunk a cafeteria rendszerek hatékonysági tényezőire.  Meghatározzuk az OHE Cafeteria Indexet, amely bemutatja, mennyire tudatosan és hatékonyan alkalmazzák a szervezetek a cafeteria rendszereket.

A kutatásunkban résztvevő vállalatok, kérésre, egyedi visszajelzést kapnak a saját rendszerük versenyképességéről.

 

Számítunk a részvételére!

 

Üdvözlettel,

 

az OHE Cafeteria Felmérés 2011 stábja

Országos Humánmenedzsment Egyesület