2018. 8. 17, péntek, Jácint napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Magyar ügyvéd Európa legjobb ügyvezető partnerei között

Jádi Németh Andrea a jelöltek között a The Lawyer magazin az Év Európai Ügyvezető Partnere kategóriájában
2015. január 15.
Örömmel jelentjük, hogy a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda ügyvezető partnere, Jádi Németh Andrea az egyike azon hat jelöltnek, akik az idei évben elnyerhetik a rangos The Lawyer magazin Az Év Európai Ügyvezető Partnere díját.
A szervezők elmondása alapján a díjat olyan kiemelkedő vezetőnek ítélik oda, aki „határozott jövőképpel rendelkezik és megbízható, felelős döntésekkel irányítja irodáját.”
Jádi Németh Andrea a jelölés kapcsán elmondta, „nagyon megtisztelő volt, hogy az elmúlt években hazánk ügyvédei és irodái között csapatunkat a legkiválóbbak között tartották számon. Európai szinten a legjobbak között lenni azonban minden álmunkat felülmúlja.” Hozzátette: “a jelölés a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda egész csapata számára komoly elismerés és egyben további inspiráció, hogy a helyi jogszabályok mélyreható ismeretével, kiemelkedően személyre szabott szakmai tanácsainkkal a legmagasabb nemzetközi színvonalon segítsük ügyfeleinket.”
A bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda szeretné megköszönni ügyfeleinek és partnereinek a bizalmat és a sikeres együttműködést, melynek köszönhetően az iroda a világ vezető jogi rangsoraiban évről évre helyet kap.
A jelöltekről illetve a díjról további információ ide kattintva érhető el angol nyelven.
***
Jádi Németh Andrea, a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda Ügyvezető Partnere, elismert jogász, aki Magyarországon és az Egyesült Államokbeli New York államban egyaránt bejegyzett ügyvédként jogosult tevékenykedni.
Pályája kezdetén a MALÉV belső jogtanácsosaként dolgozott, majd 10 év ügyvédi gyakorlatot és egy nemzetközi ügyvédi irodalánccal fennállott két éves partneri kapcsolatot követően, 2006-ban, kelet-közép-európai kollégáival együtt megalapította a bpv LEGAL elnevezésű jogi társulást. 2012 óta a Harvard Club Magyarország elnöke, 2014-ben az Amerikai Kereskedelmi Kamara második alelnökévé választották. Munkáját számos nemzetközi díjjal ismerték el. Rendszeres szakértője konferenciáknak és publikációknak, a Budapesti Ügyvédi Kamara Nemzetközi Bizottságának tagja.