2020. 1. 19, vasárnap, Sára napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Legyen Ön is az OHE tagja

Érvek az OHE tagság mellett

Csatlakozzon a HR szakma!

Hogy miért? Mert hiszünk az egységben, a szakmai közösség objektív erejében, a tudásmegosztáson alapuló európai szellemiségben és a magunk nem múló energiadús ambíciójában, amely egy valódi életerős, érdekképviselő platform létrehozását akarja.

Amit ma adni tudunk, az egy minőségi szolgáltatási kör, amelyet folyamatosan bővítünk:

 1. Napi sajtófigyelés, amely az online és offline média cikkeiből válogat, a HR-szakemberek számára releváns írásokból, elektronikus levél formájában.
 2. OHE Friss, nem hírlevél, de mégis valami olyasmi. Akkor küldjük amikor van annyi releváns információ amely megtölt egy küldeményt.
 3. HR-es rendezvények, konferenciák – vannak olyan témák, ahol nem csinálunk önálló rendezvényt, hanem csatlakozunk egy meglévőhöz. Azokról a rendezvényekről, amelyekről azt gondoljuk, hogy JÓK, nemcsak tudósítunk, hanem partnerséget is adunk. Ez pedig konkrét megtakarítást jelent tagjainknak – átlagosan 20%-ot a konferencia árakból.
 4. Képzési hírlevél, havi rendszerességgel – állandó kedvezményekkel.
 5. Tudatos Munkáltatók Klubja, az Aon Hewittal stratégiai partnerségben működő zárt klub, meghívásos formában.
 6. Forrásbevonás lehetőségei, folyamatos tájékoztatás az aktuálisan igénybe vehető pályázatokról, amelyek a HR területén igénybe vehetők e-mailes formában.
 7. Kedvezményes szakirodalom, aktuális ajánlatunk mindig elérhető a szakirodalom fül alatt, ajánlóval. Minden tagunk a piaci ár alatt rendelheti meg az adott könyveket (e-mail: office@ohe.hu).
 8. Szakértői tudástár, az OHE szakértői csapata 48 órán belül vállalja, hogy a feltett kérdéseket megválaszolja írásban. Kérdezze kollégáinkat! Szakértőink bemutatkozását a következő oldalon találja.
 9. OHE-konferencia, kedvezményes részvételi lehetőség az országos HR-konferencián, amely a szakma számára nyújt évi egy alkalommal találkozási és tudásaktiválási lehetőséget.
 10. www.ohe.hu, online platform, amely a tagközösség igényeinek megfelelően alakítja szolgáltatásait.
 11. Nemzetközi tudás, az OHE partnerszervezetei által lehetőségünk van olyan kutatásokban való részvételre, amelyek határainkon átívelő, globális eredményeket produkálnak. Minden tagunknak részvételi és felhasználási lehetőséget biztosítunk.

 

Milyen időszakra vonatkozik az OHE tagság?

Minden belépő tag 1 évre válik az Országos Humánmenedzsment Egyesület tagjává. Az egy év, a beérkezett tagdíj napjától 365 napig tart. A lejárat előtt 30 nappal a tagokat tájékoztatjuk a hosszabbítás lehetőségeiről.

2012. január 1-től az OHE Tagozati rendszerben működik, hogy lehetőség legyen a vertikális szelektálásra, valamint a teljeskörű szakmai érdekképviseletre. Minden jelentkező új tagnak kötelezően tagozatot kell választania, amely az egyesületi tagság visszaigazolásakor kerül elfogadásra.

Tovább a tagozati rendszerhez…

 

Tagdíjak:

Az egyesületi tagsági díj 2017/2018-ben:

50 fő munkavállalói létszámig: 80.000.- Ft
50-500 fő munkavállaló esetén: 120.000.- Ft
500 fő feletti munkavállaló esetén: 150.000.- Ft
Egyéni tagság: 24.000.- Ft
Hallgatói egyéni tagság: 2.000.- Ft

Link az alapszabályhoz

Link az elnökséghez

 

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.