2020. 4. 4, szombat, Izidor napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Kivételes lehetőség nagyvállalatok HR vezetői számára

Ingyenesen próbálhat ki egy innovatív eszközt az alkalmazottak ösztönzésére!
A béren kívüli juttatások Magyarországon már egy ideje, adózási szempontból kedvezőtlenek. A munkavállalók jutalmazása csak valóban hatékony eszközökkel élve térülhet meg.
A Feldobox, az élményajándék piac vezető szolgáltatója most próbalehetőséget biztosít azoknak a vállalatoknak, amelyeknek fontos a munkavállalói teljesítmény elismerése, és érdeklődnek az új motivációs lehetőségek iránt.
Most a nagyvállalatok HR vezetőit kivételes motivációs tesztlehetőségre hívjuk. A résztvevő cégek 2 hónapon keresztül ingyenesen tehetik próbára a Feldobox ajándékait, mint jutalmazási megoldásokat.
Már több multinacionális cég (többek között a Raiffeisen, Decathlon, Sanofi-Aventis, Diaego, KPMG, Nestlé, Danone, stb.) alkalmazza sikeresen az élményajándékokat, és lett a Feldobox kiemelt ügyfele.
Az ingyenes tesztprogram:
A Feldobox olyan cégek jelentkezését várja, amelyeknek már van kialakult, vállalaton belüli ösztönző rendszerük, motivációs politikájuk, és nyitottak arra, hogy mindebbe új színt és lendületet vigyenek.
A programba bekerült vállalatok 2015 októberében és novemberében havi 50 000 Ft értékű, szabadon összeállított Feldobox élménycsomaghoz, azaz 100 000 Ft-os próbakeretethez jutnak hozzá ingyen.
A szervezet felépítési sajátosságainak megfelelően különböző helyzetekben tesztelheti ezt a jutalmazási megoldást, Példa:
– díjazhatja havonta 10 munkavállalóját 5.000 Ft értékű Fantázia ajándékkártyával,
– megajándékozhatja a leghatékonyabb értékesítési munkatársat az 50.000 Ft értékű Adrenalin ajándékdobozzal,
– választhat bármilyen más, az alkalmazott egyéniségéhez illő élménycsomagot a Feldobox portfóliójából.
A tesztidőszak lezárását követően, belső kvalitatív értékelés során, interjú keretében válnak ismertté az alkalmazottak és közvetlen vezetőjük tapasztalatai. Magáról az élményről a Feldobox elégedettségi kérdőívet is biztosít.
Ezután a vállalat eldöntheti, szeretné-e hosszú távon is szolgálatába állítani ezt az eszközt. A Feldobox konzultációk során természetesen szívesen segít az élménykatalógusok HR rendszerbe történő beágyazásában, és nyitott az egyedi, személyre szabott megoldások kidolgozására is.

Éljen ön is a lehetősséggel!
• Jelentkezés: Kovács Gergely, értékesítési menedzser – Feldobox
Tel: +36 20 248 57 11, email: kovacs.gergely@feldobox.hu
• A tesztprogramban kizárólag olyan cégek vehetnek részt, ahol már létezik ösztönző rendszer (nem Cafeteria), és amely HR területen még nem Feldobox ügyfél.
• Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 18.
• Személyes konzultáció: 2015. augusztus-szeptember
• A tesztprogramban legfeljebb 10 vállalat vehet részt. A jelentkező cégek közül a személyes egyeztetések után a Feldobox választja ki a programban résztvevő cégeket.

Bővebben a Feldobox-ról: www.feldobox.hu