2020. 4. 4, szombat, Izidor napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Ismerd fel a legjobb munkatársaid!

A személyiségismereti tréninget azoknak a vezetőknek ajánljuk, akik már sok vezetői tréningen hallották, mennyire fontos, hogy saját és munkatársaik személyiségjegyeivel, attitűdjükkel, karakterükkel tisztába legyenek. De ettől még nem jutottak előbbre. A konfliktuskezelés, motiválás, csapatépítés, döntéshozatal, kommunikáció jobbá tételéhez, megváltoztatásához elengedhetetlen az emberi viselkedésminták alaposabb ismerete. Mélyebb, bonyolultabb elemzésre és végeredményre jutó személyiségfeltáró rendszerek is léteznek, melyek segítségével a pozícióra pontosan alkalmas munkatárs-kiválasztást és sikeresebb emberi (üzleti) kapcsolatokat lehet elérni.

Saját vezetői, emberi képességeinkkel, személyiségünkkel harmonizáló, ahhoz illő, vagy azzal ütköző emberi, munkatársi viszonyainkra is magyarázatot találhatunk a tréningen bemutatott két karakterológiai rendszerrel.

Ismerd fel a legjobb munkatársaid!
Gyors és pontos munkatárs-kiválasztási rendszerek
BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály – Piac & Profit
Személyiségismereti tréning nem csak vezetőknek

Időpont: 2015. június 18. 9.30−16.00
Helyszín: BCM Nagykereskedelmi és Konferenciaközpont (XV. Szentmihályi út, 171. 3. emelet) Korlátlan ingyenes parkolási lehetőség.
Támogatja: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Részvételi díj: 25.000.- Ft + áfa/fő
2015. június 10-ig, Early Bird kedvezményes részvételi díj: 16.000.- Ft + Áfa/fő
(Egy cégtől egyszerre, egy időben több jelentkező esetén a második főtől 20 %-os kedvezmény!)

Program
9.00−9.30 Regisztráció

9.30−12.30 Egyszerű, praktikus karakterrendszer: Enneagram.
Tréner: Szafner Zsuzsanna személyiség-kódfejtő, karakter elemző, Super Sense Kft.
1. Az Enneagram különböző személyiségtípusai, összefüggéseik, a személyiségtípusok működése, különbözősége és harmonizálása a többivel. A legrészletesebb személyiségtipológia gyakorlati alkalmazása interaktív módon.

2. Emberi problémák és az azokra adott válaszok kulcsa. Emberi, munkahelyi problémák esetei és megoldások a praktikus eszközrendszerrel.

3. A hatékony karakterfelismerés és előnyei a csapatmunkában. Hogyan lehet másokat, magunkat gyorsan beazonosítani a karakterrendszerrel, s az mit eredményez?

4. Saját karakterek meghatározása. Felismerések, miben hasonlítunk és különbözünk másoktól, mire vagyunk a legjobban összerakva.

5. A személyiségismeret eredményességének tudatosítása. Az elfogadóbb, empatikusabb, megértőbb emberré válás előnyei. Segítség a döntéshozatalban, a kommunikációban, a konfliktuskezelésben és a csapatépítésben.

6. Gyakorlati foglalkozás: a résztvevők személyiségének elemzése egyenkénti és csoportos megközelítésben (önkéntes alapon). Játékos csapattag-meghatározás.

13.00−13.30 Ebédszünet

13.30− 16.00 Energetikai karakterrendszer:
A 7 sugártan gyakorlati megközelítésben
Tréner: Ruzsa Ágota Éva személyiségfejlesztő coach és facilitátor, SoL Intézet.
1. A különböző energiák mentén rendeződő személyiségtípusokat ábrázoló 7 sugár és azok összefüggéseinek ismertetése. Személyiség-megközelítés a maga teljes és komplex energiaösszhangjában.

2. Hogyan láthatunk rá a személyiségünkben rejlő feladatunkra, szervezeteink kollektív mintázatára, és a hazai és nemzetközi fejlődés korszakos változásaira. Emberi (családi, nemzeti és munkahelyi) nehézségeink eredői. A problémákra adott válaszok kulcsa.

3. Hogyan lehet az emberek energiáit kiegyensúlyozottan és összehangoltan társítani, hogy együtt felbecsülhetetlen erőt legyenek képesek működtetni? Nehézségek, ha az energiák kioltják egymást, vagy éppen az energia torz és árnyékos oldala érvényesül.

4. Helyes önmeghatározás. Hogyan lehet másokat, magunkat jól beazonosítani a 7 sugártan értelmezési mezőjében, és ez mit eredményez?

5. A más-más karakter alá tartozás felismeréséből és megértéséből eredő előnyök. Saját magunk és mások elfogadása, megértése és a hatékony együttműködés összefüggései.

6. Gyakorlati foglalkozás: a résztvevők személyiségének elemzése egyenkénti és csoportos megközelítésben (önkéntes alapon). Játékos csapattag-meghatározás.

Nem fogsz unatkozni! Változatos, játékos és egyben tanulságos feladatok egyéni és közös megoldása!
A tematikatervezet változtatási jogát fenntartjuk.

A tréningen résztvevők számára az összes előadás utólag letölthetővé válik. Hasznos segédanyagokat kapnak az ott tanultakról. A résztvevők egész napi ellátást és egy éves Piac & Profit digitális előfizetést kapnak.
A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.

További felvilágosítás és információ:

Tel. : (1) 239 – 9597, E-mail: konferencia@piacesprofit.hu
Regisztráció: http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/ki-vagyok-en-s-ki-vagy-te/?reg=1