Évvégi interjúsorozat – összegzés

A 13-as számot nem mindig tartják szerencsésnek, sokan úgy vélik, hogy ahhoz mindig valami negatív tartalom társul. Mások, velük együtt én is, abban hiszek amiben élek – a magunk teremtette szerencsében. Így van ez pontosan a számokkal is. Ma már 2013-at írunk. A tavaly évvégi interjúsorozatban 13 HR vezető mutatta meg nekünk emberi arcát, valódi “életszagú” gondolatát. A visszajelzések alapján a szakma nagy örömére. Aki olvasta élvezte az ismerkedéseket.

 

Köszönöm azoknak a vezetőknek, akik megosztották gondolataikat az olvasókkal és elnézést azoktól akik most nem kerültek be ebbe a sorozatba. Mindkét oldal népes.

A legnagyobb hibája talán a 2012-es évvégi interjúsorozatnak, hogy nem volt teljes. Nem volt teljes, hiszen mindössze 13 HR vezetőt mutattunk be és nem volt teljes a tekintetben sem, hogy őket is csak egy adott szemszögből láttattuk: mit gondolnak ebben a pillanatban a világról.

Ők, a nyilatkozók viszont, akik helyet kaptak, példaértékűek. Nemcsak gondolatiságban, hanem egyediségben, szakmai elhivatottságban és a HR szakma támogatása és formálása iránt érzett lelkesedésükben. Most az a nagy feladat, hogy ők követőkre leljenek. Olyan követőkre, akik azonosulni tudnak és akarnak az általuk megfogalmazott gondolatokkal, akik hisznek a valódi szakmai közösségek erejében és ezért hitükön túl tenni is képesek.

Köszönöm az olvasóknak a bizalmat és az odafigyelést, a interjúalanyoknak pedig az őszinteségüket.

Az interjúkat itt olvashatják: HRM Évvégi Interjúsorozat

A 2013-as év sikere rajtunk is múlik, ne csak kívánjuk ezt, hanem tegyünk is érte – közösen!

Pajor Mariann, főszerkesztő, HRM Online