Ne maradjon le róla!

SIMPLE HR! - XXVIII. Országos HR Konferencia és Kiállítás

2018-ban immáron 28. alkalommal kerül megrendezésre az Országos HR konferencia és kiállítás és büszkék vagyunk arra, hogy a konferencia iránti érdeklődés, a szakmai közösség iránti igény egyre erősebb.

Aktuális témák

Kihívások és válaszok | Új utakon? | Generációkról hitelesen | Megtalállak én valahol! | Miért nehéz elkötelezettséget építeni a hazai vállalatoknál? – “leporolt worldcafe” | Hard talk | A munkavállalói élményre hangolva | Felelős foglalkoztatás – A megtartók | Törődjünk magunkkal és munkavállalóinkkal

SIMPLE HR!

A gazdasági környezet, a munkaerőpiac egyre nehezebb kihívásokkal szembesít bennünket, amely legfőképpen a szűkös munkaerő-keresztmetszetből fakad és mára szinte minden szektorban és régióban fellelhető. A tulajdonosok, vezetők ezt a feladatot a HR-nek dedikálják, a megoldás kulcsát tőlünk, a humán szakmától várják: ötleteket, gyakorlatokat, megoldásokat.

Szakmai előadások

Változatos és magas szintű szakmai programot, hagyományos közösség ápolást, tudatos kapcsolatépítést és egy újabb feledhetetlen konferenciát ígérünk meglepetésekkel.

Regisztráció

60 perc

Meglepetés program

 

15 perc

KIHÍVÁSOK ÉS VÁLASZOK

40mins

Szűts Ildikó

HR 2018

15 perc

Szűts Ildikó

az OHE elnöke Szűts Ildikó közel 25 éve foglakozik a HR szakterület kihívásaival. 1992-ben megalapította a Human Investment Tanácsadó Kft-t, számos nemzetközi nagyvállalat humán rendszerének magyarországi implementációját vezette, támogatta. 11 évig volt a Magyar Posta Zrt. vezetője, 2010 és 2014 között az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadójaként dolgozott.2014-ben 23 éve alapított tanácsadó cége keretében tért vissza a tanácsadói pályára. 2007. óta az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, a Pécsi Egyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem címzetes docense. 2011-ben ő kapta az Amerikai Kereskedelmi Kamara Women of Excellence díját.

Dr. Simon Attila

A magyar munkaerőpiac kihívásai – kormányzati válaszok

25 perc

Dr. Simon Attila

helyettes államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium

Szalontay Zoltán

Az üzleti intelligencia és a HR jövője

20 perc

Szalontay Zoltán

Analytics as a Service szegmens vezető IFUA Horváth & Partners Management Consultants

Dr.Poór József, DSc., CMC

A munkaerőpiac és az automatizáció

Két évtizedes magyar és nemzetközi vállalati gyakorlattal rendelkező egyetemi tanár és MTA doktor. Számos szakkönyv szerzője. Fő kutatási területei: HRM, Nemzetközi HRM, rugalmas foglalkoztatás, munkaerőhiány és hatékonyságnövelés, e-learning és treninghatékonyság.

20 perc

Dr.Poór József, DSc., CMC

egyetemi tanár és MTA doktor | Szent István Egyetem

Barcza Ilona

19 robot munkatársam van!

20 perc

Barcza Ilona

HR igazgató | GE Global Operations Európa

Kávészünet

20 perc

ÚJ UTAKON?

60 perc

felkérés alatt..

Egy munkahely, ahol Te döntesz a főnököd sorsáról

15 perc

felkérés alatt..

Hogyan lesz a HR a topmenedzsment befolyásos tagja

15 perc

Dr. Tomka Barnabás

Matematika módszer a munkaerőhiány új ellenszere?

Felsővezetőként két alapvető felismerésre jutott eddigi tapasztalata alapján: egyrészt, hogy a humán erőforrás a vállalat rendelkezésére álló egyik legfontosabb, ám egyben legérzékenyebb termelési tényező, másrészt, hogy a munkaerő tekintetében helytálló és megalapozott döntések kizárólag hiteles és objektív információk birtokában hozhatók. Ugyanakkor azt is felismerte, hogy a vezetők többsége éppen az irodai munkaerő és annak teljesítménye tekintetében rendelkezik a legkevesebb objektív információval. Két évtizedes tanácsadói, cégvezetői és államigazgatási felsővezetői tapasztalatával ismét tanácsadóként vállaltvezetők és cégtulajdonosok döntéseit támogatja. Partnerével közösen kidolgozott humán erőforrás optimalizálási módszerükkel (HRO) elsősorban az irodai munkaerő teljesítményének mérésével és hatékonyságának optimalizálásával járulnak hozzá a vállalatok hatékonyságának és versenyképességének növeléséhez.

15 perc

Dr. Tomka Barnabás

Ügyvezető | HRO Hungary Kft.

Demeter Lilla

A nagy HR paradoxon

Két évtizede foglalkozom felnőttképzéssel, képzésfejlesztéssel, melynek tapasztalatai alapján alapítottam a HumanHub Innovációs Közösséget. Itt olyan új módszerekkel dolgozunk, melyek a tapasztalati tanulás, az élménypedagógia eredményeit ötvözik az olyan innovatív vállalkozásfejlesztő módszerekkel, mint a designszemlélet, a lean szemlélet, az agilis módszertanok, melyek sikeresen átültethetők bármely szervezet kultúrájába.

Remélem, érdekesnek találják majd a témát! Én azon leszek!

15 perc

Demeter Lilla

tulajdonos alapító, ügyvezető | HumanHub Innovációs Közösség

http://www.humanhub.hu

EBÉDSZÜNET

1 óra 15 perc

GENERÁCIÓKRÓL HITELESEN

45 perc

Sárközy Erika

Lépéskényszer a közép-kelet európai régióban – az idősödő társadalom innovatív modellje

15 perc

Sárközy Erika

alapító igazgató | Cédrus Net - Erasmus Intézet

Bereczki-Fodor Enikő

Amikor a babzsák már nem elég….

15 perc

Bereczki-Fodor Enikő

generációs és ifjúsági szakértő | Generation Dilemmas

Detrik Szimonetta

Egy Z generációs őszinte vallomása

Detrik Szimonetta két évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni fiatalok fejlesztésével, ekkor alapította az ország első HR diákszervezetét, a Human Behaviour Associationt. Jelenleg vállalkozása, az Activators indítása a legnagyobb szenvedélye és célja, hogy hangot adjon saját generációjának.

15 perc

Detrik Szimonetta

alapító | Human Behaviour Association

MEGTALÁLLAK ÉN VALAHOL!

45 perc

Toldi Gábor

Vállalatok háborúja – az erő a munkatársainkban van!

Karrierje során mindig a szolgáltató területen dolgozott, 16 év alatt állandóan kereste a kihívásokat. HR tanácsadóként az Aon Hewitt-nál, a Legjobb munkahely felmérés országos elismertségén dolgozott. Párhuzamosan ez időszak alatt megszervezte a Personal Hungary HR szakkiállítást a Spring Messe magyarországi képviseleteként. Ezt követően a Trenkwalder Kft. kötelékében dolgozott központi régióigazgatóként, ahol 5 profitcenterért és több mint 2000 kölcsönzött munkavállaló foglalkoztatásáért felelt. Később a HVG HR Center igazgatói pozícióját töltötte be 6 éven keresztül. Ez időszak alatt piacvezetővé vált a HVG állásbörze, létrejöttek a Női karriernap és az Online toborzási konferencia rendezvények, szakmai szerkesztője volt a HR plusz kiadványnak. Jelenleg HR kommunikációs tanácsadóként, a Social Talent, Black Belt recruiter-eket képző cég és a Firstbird dolgozói ajánlói rendszer magyarországi partnereként tevékenykedik.

15 perc

Toldi Gábor

partner | Social Talent

Jakab Dávid

Keress másképp!

15 perc

Jakab Dávid

Magyarországért felelős igazgató | Smart Dreamers

Kreiter Éva

Állásbörze a romkocsmában

15 perc

Kreiter Éva

HR igazgató | Dreher Sörgyárak Zrt.

Stremeny Gábor

MIÉRT NEHÉZ ELKÖTELEZETTSÉGET ÉPÍTENI A HAZAI VÁLLALATOKNÁL? – “LEPOROLT WORLDCAFE”

Interaktív prezentáció A kerekasztalokat moderálják: Magyarország e témában legsikeresebb HR vezetői és tanácsadói

60 perc

Stremeny Gábor

üzletfejlesztési igazgató, master tréner | Develor Tanácsadó Zrt.

Dr. Sinkó Erika

HARD TALK

Eddigi életem mindig a kíváncsiságról, a tanulásról és a szenvedélyről szólt. Érdeklődésem, tanulmányaim középpontjában mindig az az ember állt, aki tudatosan akarja építeni jövőjét. Gyerekkorom óta tudom, mi a legfőbb küldetésem: lehetőségeket mutatni az embereknek, ezáltal támogatást, segítséget nyújtva számukra. Pillanatnyilag saját cégemet vezetem, life és business coach-ként és fejlesztő trénerként dolgozom kkv-któl egészen a multinacionális cégekig.

Eredeti végzettségemet tekintve pedagógus vagyok. Jogi diplomámat – munka mellett – a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi karán szereztem. Több mint húsz éve a versenyszférában dolgozom, közben marketinget, majd coachingot tanultam. Tagja vagyok a CoachOK Szakmai Szövetségének, a Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének, szerepelek a Minősített Coachok Szaknévsorában.

Személyes mottóm: Sérelmek megbocsátása, múltbeli emlékek elengedése, teljes körű felelősségvállalás azért, amim van, külső és belső békém megteremtése, hitemhez való hűség, önmagam és mások elfogadása, majd mindez után célzás, tervezés, cselekvés és a várva várt eredmény szüretelése. Ebben hiszek, így élek!

60 perc

Dr. Sinkó Erika

Life és business coach, fejlesztő tréner | Self Training Consulting Kft.

https://eletbelepotrening.hu/

Fröccs terasz a medencénél

60 perc

GÁLAVACSORA

45mins

REGGELIZZ VELÜNK!

1 óra

A MUNKAVÁLLALÓI ÉLMÉNYRE HANGOLVA

1 óra 35 perc

Ríz Ádám

ÉBRESZTŐ! – Munkavállalói élmény

20 perc

Ríz Ádám

ügyvezető | Rávezető Projekt Kft.

Bán Zoltán

A tanuló- és tudásmegosztó szervezet élménye

20 perc

Bán Zoltán

csoportszintű javadalmazás és HR operáció vezető, MOL Group

Bencze Róbert

True Choice

Bencze Róbert igazgatóként dolgozik a PwC Közép-Kelet Európai régiójának HR tanácsadási üzletágában és a Vezetés és Tehetség területek szakmai felelőse. Közgazdász végzettségű, a HR területen szerzett széleskörű tapasztalatait használva több mint 200 hazai és nemzetközi nagyvállalat HR rendszereinek kialakításában és fejlesztésében is részt vett.

20 perc

Bencze Róbert

igazgató, HR tanácsadási üzletág | PwCoopers Magyarország Kft.

Horváth Krisztina

Az élmény számít! Adhatja a HR?

20 perc

Horváth Krisztina

HR igazgató, SAP Hungary Kft.

Kávészünet

15 perc

FELELŐS FOGLALKOZTATÁS – A MEGTARTÓK

60 perc

WIN-WIN

15 perc

Szekció 1. Maradj versenyben!

45 perc

Szekció 5. Step by step?

45 perc

Szekció 3. Balance

45 perc

Szekció 4. Mennyi az annyi?

45 perc

TÖRŐDJÜNK MAGUNKKAL ÉS MUNKAVÁLLALÓINKKAL

A munkahelyi stressz HR-es szemmel Kékgallérosok üzenete a munkahelyi stresszről Munkahelyi stressz és az Ipar 4.0 kapcsolata a húzó iparágak szemüvegén keresztül HR Pszichofitness Nap gyakorla, stresszcsökkentő szerepe a Rail Cargonál Tükörben a HR-sek munkahelyi stressze 120 HR-es személyiségelemzése alapján.

60 perc

Hegedűs Márta

A munkahelyi stressz HR-es szemmel

15mins

Hegedűs Márta

CMC vezetési tanácsadó | Homo Regius Kft.

Dr. Vincze Teodóra

HR Pszichofitness® Nap gyakorla, munkahelyi stresszcsökkentő szerepe a Rail Cargonál

15mins

Dr. Vincze Teodóra

Humán igazgató | Rail Cargo Zrt.

Macher Márta

Munkahelyi stressz és az Ipar 4.0 kapcsolata a húzó iparágak szemüvegén keresztül

15mins

Macher Márta

Elnök-vezérigazgató, Magyarország minőség nagykövete

Csepelyi Magda

Tükörben a HR-sek munkahelyi stressze 120 HR-es személyiségelemzése alapján

15 perc

Csepelyi Magda

humán tanácsadó, grafológus szaktanácsadó, szakoktató

Dr. P. Horváth István | Dr. P. HORVÁTH ÜGYVÉDI IRODA

Új európai időszámítás a munkavállalói adatvédelemben – hasznos tanácsok útravalóul

25 perc

Dr. P. Horváth István | Dr. P. HORVÁTH ÜGYVÉDI IRODA

Konferencia zárása

10 perc

EBÉD

45mins

Helyszín

A HOTEL AZÚR**** SIÓFOK SZÍVÉBEN, KÖZVETLENÜL A BALATON PARTON TALÁLHATÓ CSALÁDBARÁT WELLNESS SZÁLLODA. A 3 HEKTÁROS PARKOSÍTOTT TERÜLET KÖZEPÉN ELHELYEZKEDŐ SZÁLLODA KOMPLEXUM SAJÁT STRANDDAL, ÓRIÁSI MEDENCÉKKEL EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNNYEL GAZDAGÍTJA AZ IDE ÉRKEZŐKNEK.

Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda

8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c

A hotel honlapja

Regisztráljon most!

a kávészünetekben történő fogyasztást a regisztrációs díj tartalmazza

Együttműködő partnereink

Köszönjük az együttműködést!