Egy igazi HR Élmény
Görgess
Menü

XXIX. Országos HR Konferencia és Kiállítás

2019. május 30 - 31. Hotel Azúr, Siófok
Regisztrálok
elnök

Kedves Egyesületi Tagjaink, régi és jövendőbeli Konferencialátogatóink, Érdeklődők!

Ezennel útnak indítjuk és meghirdetjük a 29. ORSZÁGOS HR KONFERENCIÁT ÉS KIÁLLÍTÁST!

A gazdasági környezet, a munkaerőpiac az elmúlt konferencia óta még nehezebb kihívásokkal szembesített bennünket, a szűkös munkaerő-keresztmetszetből fakadó gondok egyre keményebb helyzetet jelentenek vállalatvezetőknek és HR szakembereknek egyaránt. Minden használható megoldás kincset ér! A tulajdonosok, vezetők ezt továbbra is a humán szakmától várják: gyors eredményt hozó ötleteket, máshol bevált és alkalmazható gyakorlatokat.

Az elmúlt években már többször beszéltünk arról, hogy vevői élmény munkavállalói élmény nélkül elképzelhetetlen. Az élmény több, mint az elégedettség, több, mint az elkötelezettség! Ezért az idei konferenciánkat az élményjellegű megoldásokra építettük: négy nagy blokkban, négy akkordban szeretnénk friss ismeretanyagot, tudást és élményként megélhető megoldásokat adni a konferencia résztvevőinek.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ismételten gazdag programot tudunk figyelmükbe ajánlani! EGY IGAZI HR ÉLMÉNYT! Az élményt, amely megítélésünk szerint minden munkahelyen összeköt, inspirál, teljesítményt növel.

A jelen és a jövő munkahelye már egészen más megoldásokat követel meg tőlünk. Élmény maga a vezető, de a vezetés is élmény kell, hogy legyen! Ehhez a HR szakma sokat adhat, tehet. A munkavállalói élmény egyre inkább a munkahely, a szervezet működésének legjobb indikátora, a mindennapokat meghatározó összetevők tudatos alakítása nélkül egy munkáltató sem lehet hosszú távon sikeres.

Várjuk a szakmai újdonságokra nyitott visszatérő és új látogatóinkat, vezetőket, HR vezetőket, kulcsmunkatársakat, a szakmában még kezdeti lépéseiket gyakorló kollegákat, menedzsmenttanulmányokat folytató hallgatókat.

A mostani konferenciára sok-sok hazavihető és alkalmazható élményt ígérünk, tartalmit és formait, tudatos network lehetőséget, játékos megoldásokat.

Találkozzunk Siófokon 2019. május 30-án és 31-én!

Üdvözlettel:
Szűts Ildikó
OHE elnök

Helyszín

A Hotel Azúr**** Siófok Szívében, közvetlenül a Balaton parton található családbarát wellness szálloda. A 3 hektáros parkosított terület közepén elhelyezkedő szálloda komplexum saját stranddal, óriási medencékkel egyedülálló élménnyel gazdagítja az ide érkezőket.

8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c

A hotel honlapja

Hotel Azúr, Siófok

Regisztráljon most!

A kávészünetekben történő fogyasztást a regisztrációs díj tartalmazza

Együttműködő partnerek