Ne maradjon le róla!

SIMPLE HR! - XXVIII. Országos HR Konferencia és Kiállítás

2018-ban immáron 28. alkalommal kerül megrendezésre az Országos HR konferencia és kiállítás és büszkék vagyunk arra, hogy a konferencia iránti érdeklődés, a szakmai közösség iránti igény egyre erősebb.

Aktuális témák

Kihívások és válaszok | Új utakon? | Generációkról hitelesen | Megtalállak én valahol! | Miért nehéz elkötelezettséget építeni a hazai vállalatoknál? – “leporolt worldcafe” | Hard talk | A munkavállalói élményre hangolva | Felelős foglalkoztatás – A megtartók | Törődjünk magunkkal és munkavállalóinkkal

SIMPLE HR!

A gazdasági környezet, a munkaerőpiac egyre nehezebb kihívásokkal szembesít bennünket, amely legfőképpen a szűkös munkaerő-keresztmetszetből fakad és mára szinte minden szektorban és régióban fellelhető. A tulajdonosok, vezetők ezt a feladatot a HR-nek dedikálják, a megoldás kulcsát tőlünk, a humán szakmától várják: ötleteket, gyakorlatokat, megoldásokat.

Szakmai előadások

Változatos és magas szintű szakmai programot, hagyományos közösség ápolást, tudatos kapcsolatépítést és egy újabb feledhetetlen konferenciát ígérünk meglepetésekkel.

Regisztráció

60 perc

Meglepetés program

 

15 perc

KIHÍVÁSOK ÉS VÁLASZOK

40 perc

Szűts Ildikó

HR 2018

Szűts Ildikó közel 25 éve foglakozik a HR szakterület kihívásaival. 1992-ben megalapította a Human Investment Tanácsadó Kft-t, számos nemzetközi nagyvállalat humán rendszerének magyarországi implementációját vezette, támogatta. 11 évig volt a Magyar Posta Zrt. vezetője, 2010 és 2014 között az OTP Bank Nyrt. elnöki főtanácsadójaként dolgozott.2014-ben 23 éve alapított tanácsadó cége keretében tért vissza a tanácsadói pályára. 2007. óta az Országos Humánmenedzsment Egyesület elnöke, a Pécsi Egyetem és a Budapesti Gazdasági Egyetem címzetes docense. 2011-ben ő kapta az Amerikai Kereskedelmi Kamara Women of Excellence díját.

15 perc

Szűts Ildikó

az OHE elnöke

Dr. Simon Attila

A magyar munkaerőpiac kihívásai – kormányzati válaszok

25 perc

Dr. Simon Attila

helyettes államtitkár | Nemzetgazdasági Minisztérium

Szalontay Zoltán és Koltai Vera

Az üzleti intelligencia és a HR jövője

20 perc

Szalontay Zoltán és Koltai Vera

1. Analytics as a Service szegmens vezető | IFUA Horváth & Partners Kft. 2. Vezető tanácsadó | IFUA Horváth & Partners Kft.

Dr. Poór József, DSc., CMC

A munkaerőpiac és az automatizáció

Két évtizedes magyar és nemzetközi vállalati gyakorlattal rendelkező egyetemi tanár és MTA doktor. Számos szakkönyv szerzője. Fő kutatási területei: HRM, Nemzetközi HRM, rugalmas foglalkoztatás, munkaerőhiány és hatékonyságnövelés, e-learning és treninghatékonyság.

20 perc

Dr. Poór József, DSc., CMC

egyetemi tanár és MTA doktor | Szent István Egyetem

Barcza Ilona és Hegyesi Gábor

19 robot munkatársam van!

20 perc

Barcza Ilona és Hegyesi Gábor

1. HR igazgató | GE Global Operations Europe 2. Commercial Operations Process Leader | GE Global Operations Europe

KÁVÉSZÜNET

20 perc

ÚJ UTAKON?

60 perc

Prof. Dr. Charaf Hassan

Mesterséges intelligencia a HR megoldásokban

Az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék egyetemi tanárának munkáját nemcsak a BME-n végzett IT-szakemberek ismerik el: nemrég Gábor Dénes-díjjal jutalmazták. Charaf Hassan a mobilalkalmazások fejlesztésének nemzetközi szinten is elismert alakja, az informatikai fejlesztések széleskörű hasznosulásának elősegítője, az ipar és a felsőoktatás tartalmas együttműködését alakító személyiség, valamint a fejlesztésorientált és hallgatóközpontú informatikai oktatás elkötelezett képviselője. Szakmai-tudományos életútjában meghatározó, hogy folyamatosan összhangot keresett és talált a gyakorlati problémák minőségi megoldása és az új hallgatói generációk szakmai motiválása, versenyképes tudással való egyetemi kibocsátása között, életútját végigkíséri az ipari kihívások és az oktatás összekapcsolása.

15 perc

Prof. Dr. Charaf Hassan

tanszékvezető, egyetemi tanár | Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Jakobsen Petra

Digitalizáció hatása a HR stratégiai szerepére

Több mint 20 éve tevékenykedik magyar és európai felsővezetői HR pozíciókban. Karrierjében olyan cégek szerepelnek, mint a PepsiCo, a Digital Equipment, a Citibank, a General Electric és a Bonafarm Csoport (Pick, Sole Mizo, Csányi Pincészet). Közgazdasági végzettsége mellett tanult pszichológiát és coachingot is. Erőssége a HR stratégia építés és fejlesztés, vezetőfejlesztés és a HR digitalizáció. Jelenleg az Invitel csoport HR igazgatója, illetve a Flow Csoportban működik közre HR tanácsadóként. Szabadidejében coachként is tevékenykedik.

15 perc

Jakobsen Petra

HR igazgató | Invitel Csoport

Dr. Tomka Barnabás

Matematika módszer a munkaerőhiány új ellenszere?

Felsővezetőként két alapvető felismerésre jutott eddigi tapasztalata alapján: egyrészt, hogy a humán erőforrás a vállalat rendelkezésére álló egyik legfontosabb, ám egyben legérzékenyebb termelési tényező, másrészt, hogy a munkaerő tekintetében helytálló és megalapozott döntések kizárólag hiteles és objektív információk birtokában hozhatók. Ugyanakkor azt is felismerte, hogy a vezetők többsége éppen az irodai munkaerő és annak teljesítménye tekintetében rendelkezik a legkevesebb objektív információval. Két évtizedes tanácsadói, cégvezetői és államigazgatási felsővezetői tapasztalatával ismét tanácsadóként vállaltvezetők és cégtulajdonosok döntéseit támogatja. Partnerével közösen kidolgozott humán erőforrás optimalizálási módszerükkel (HRO) elsősorban az irodai munkaerő teljesítményének mérésével és hatékonyságának optimalizálásával járulnak hozzá a vállalatok hatékonyságának és versenyképességének növeléséhez.

15 perc

Dr. Tomka Barnabás

Ügyvezető | HRO Hungary Kft.

Demeter Lilla

A nagy HR paradoxon

Két évtizede foglalkozom felnőttképzéssel, képzésfejlesztéssel, melynek tapasztalatai alapján alapítottam a HumanHub Innovációs Közösséget. Itt olyan új módszerekkel dolgozunk, melyek a tapasztalati tanulás, az élménypedagógia eredményeit ötvözik az olyan innovatív vállalkozásfejlesztő módszerekkel, mint a designszemlélet, a lean szemlélet, az agilis módszertanok, melyek sikeresen átültethetők bármely szervezet kultúrájába.

Remélem, érdekesnek találják majd a témát! Én azon leszek!

15 perc

Demeter Lilla

tulajdonos alapító, ügyvezető | HumanHub Innovációs Közösség

http://www.humanhub.hu

EBÉDSZÜNET

1 óra 15 perc

GENERÁCIÓKRÓL HITELESEN

45 perc

Sárközy Erika

Lépéskényszer a közép-kelet európai régióban – az idősödő társadalom innovatív modellje

Sárközy Erika  társadalomkutató,  az Erasmus Intézet alapító igazgatója,  a CédrusNet Egyesület elnöke vagyok. Munkatársaimmal  5. éve  a társadalmi  idősödés problémáival  foglalkozunk. CédrusNet néven  dolgoztunk ki egy,  a szenior tudáshasznosítás mechanizmusára  vonatkozó átfogó koncepciót, amelynek megvalósítása  Kecskemét  városában zajlik  január óta.

15 perc

Sárközy Erika

alapító igazgató | Cédrus Net - Erasmus Intézet

Bereczki-Fodor Enikő

Amikor a babzsák már nem elég….

Ifjúsági és generációs szakértőként intergenerációs előadásokat, tréningeket tart  bemutatva a különböző generációk sajátosságait és segítve a nemzedéki szakadékok leküzdését a munkahelyen, illetve a családban is. A generációs témában népszerű blog, a Pán Péter, STOP! alapító-szerkesztője.  Nemrégiben indította el a problémával foglalkozó Generationdilemmas.com című oldalát, máris nagyon sok szervezet és cég kereste meg, tartson előadást, hogy könnyebben kezelhessék a generációs szakadékokat. A legújabb generációkról testközelből is rengeteg tapasztalatot szerez főiskolai oktatóként és 3 gyerekes családanyaként.

15 perc

Bereczki-Fodor Enikő

generációs és ifjúsági szakértő | Generation Dilemmas

Detrik Szimonetta

Egy Z generációs őszinte vallomása

Detrik Szimonetta két évvel ezelőtt kezdett el foglalkozni fiatalok fejlesztésével, ekkor alapította az ország első HR diákszervezetét, a Human Behaviour Associationt. Jelenleg vállalkozása, az Activators indítása a legnagyobb szenvedélye és célja, hogy hangot adjon saját generációjának.

15 perc

Detrik Szimonetta

alapító | Human Behaviour Association

MEGTALÁLLAK ÉN VALAHOL!

45 perc

Toldi Gábor

Vállalatok háborúja – az erő a munkatársainkban van!

Karrierje során mindig a szolgáltató területen dolgozott, 16 év alatt állandóan kereste a kihívásokat. HR tanácsadóként az Aon Hewitt-nál, a Legjobb munkahely felmérés országos elismertségén dolgozott. Párhuzamosan ez időszak alatt megszervezte a Personal Hungary HR szakkiállítást a Spring Messe magyarországi képviseleteként. Ezt követően a Trenkwalder Kft. kötelékében dolgozott központi régióigazgatóként, ahol 5 profitcenterért és több mint 2000 kölcsönzött munkavállaló foglalkoztatásáért felelt. Később a HVG HR Center igazgatói pozícióját töltötte be 6 éven keresztül. Ez időszak alatt piacvezetővé vált a HVG állásbörze, létrejöttek a Női karriernap és az Online toborzási konferencia rendezvények, szakmai szerkesztője volt a HR plusz kiadványnak. Jelenleg HR kommunikációs tanácsadóként, a Social Talent, Black Belt recruiter-eket képző cég és a Firstbird dolgozói ajánlói rendszer magyarországi partnereként tevékenykedik.

15 perc

Toldi Gábor

partner | Social Talent

Jakab Dávid

Keress másképp!

Miközben a fél világ a közösségi médián lóg, a toborzó cégek többsége még mindig a hagyományos csatornákon keresztűl kutatja a jelölteket. A korábban "jó gyakorlatnak" tartott módszerek ma már inkább drágábbak, mint hatékonyak. A SmartDreamers ott keres, ahol a jelöltek a legtöbb időt töltik. Ajánlatainkat szinte névre szólóan küldjük, hiszen az innovatív technológiáinknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy kit hol találunk.

15 perc

Jakab Dávid

igazgató | SmartDreamers Group

Kreiter Éva

Állásbörze a romkocsmában

15 perc

Kreiter Éva

HR igazgató | Dreher Sörgyárak Zrt.

KÁVÉSZÜNET

15 perc

Stremeny Gábor

MIÉRT NEHÉZ ELKÖTELEZETTSÉGET ÉPÍTENI A HAZAI VÁLLALATOKNÁL? – “LEPOROLT WORLDCAFE”

Interaktív prezentáció A kerekasztalokat moderálják: Magyarország e témában legsikeresebb HR vezetői és tanácsadói

60 perc

Stremeny Gábor

üzletfejlesztési igazgató, master tréner | Develor Tanácsadó Zrt.

Litkey Farkas | A programot vezeti: Dr. Sinkó Erika

HARD TALK

Litkey Farkas

Olimpikon, világbajnok, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakja litkeysailing.hu Európa legrangosabb tókerülő versenyének, a balatoni Kékszalagnak tizenháromszoros győztese. Négyszer nyerte meg a Balaton kerülő szóló versenyt, a TBS Nagydíjat . Soling hajóosztály háromszoros világbajnoka, Európabajnok, sokszoros magyar bajnok, 1996-ban részt vett az atlantai olimpián. 2018-ban Áder János, Magyarország köztársasági elnökének megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere március 15-e alkalmából, a haza érdekeinek előmozdításában és az egyetemes emberi értékek gyarapításában végzett tevékenysége elismeréseként Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári tagozat kitüntetésben részesítette.
Díjak, elismerések-Optimist bajnok (1977) -Ötszörös Finn bajnok (1986, 1989, 1994-96) -Bajnokok bajnoka (1994) -1996-ban Finn-dingiben (Finn osztályban) rész vesz az atlantai olimpián -Tizenháromszoros Kékszalag-győztes (2001-2009, 2011, 2013, 2016, 2017) -Négyszeres Szóló Balaton-kerülő verseny győztese (2004, 2007, 2011, 2012) -Év vitorlázója Magyarországon (2005) -Trofeo Gorla (Garda-tó) abszolút első hely (2006) -Kiss Ernő díjas (2011) -Háromszoros Soling világbajnok (2013, 2015, 2017) -Soling Európabajnok (2017) -J24 Európabajnoki második (2017) -Magyar Olimpiai Bizottság Tagja (2017 óta) -Magyar Érdemrend Tisztikeresztje (2018)
 

Dr. Sinkó Erika

Life és business coach, fejlesztő tréner | Self Training Consulting Kft. Eddigi életem mindig a kíváncsiságról, a tanulásról és a szenvedélyről szólt. Érdeklődésem, tanulmányaim középpontjában mindig az az ember állt, aki tudatosan akarja építeni jövőjét. Gyerekkorom óta tudom, mi a legfőbb küldetésem: lehetőségeket mutatni az embereknek, ezáltal támogatást, segítséget nyújtva számukra. Pillanatnyilag saját cégemet vezetem, life és business coach-ként és fejlesztő trénerként dolgozom kkv-któl egészen a multinacionális cégekig.
Eredeti végzettségemet tekintve pedagógus vagyok. Jogi diplomámat – munka mellett – a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog és Államtudományi karán szereztem. Több mint húsz éve a versenyszférában dolgozom, közben marketinget, majd coachingot tanultam. Tagja vagyok a CoachOK Szakmai Szövetségének, a Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének, szerepelek a Minősített Coachok Szaknévsorában.
Személyes mottóm: Sérelmek megbocsátása, múltbeli emlékek elengedése, teljes körű felelősségvállalás azért, amim van, külső és belső békém megteremtése, hitemhez való hűség, önmagam és mások elfogadása, majd mindez után célzás, tervezés, cselekvés és a várva várt eredmény szüretelése. Ebben hiszek, így élek!

60 perc

Litkey Farkas | A programot vezeti: Dr. Sinkó Erika

FRÖCCSTERASZ

45 perc

GÁLAVACSORA

90 perc

Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar

1 óra 30 perc

REGGELIZZ VELÜNK!

  1. Ábri Judit MA, MCC - Coaching Határok Nélkül (CHN) alapító

  executive coach, vezetőfejlesztő, coach tréner

Coachként gyakran dolgozom a motivációval vagy pontosabban annak hiányával. A Motivációs Térkép teszt méri azt a 9 motivátort, ami mentén megérthetjük, hogy kit mi fűt és tölt el energiával, és hogyan néz ez ki az egyén és a csapat szintjén. Az elkötelezett munkavállaló az, akinek a motivációs szintje magasan van. Ha beazonosítjuk a motivációs rúgóinkat és ahhoz kapcsolódó feladatokat kapunk, akkor lesz elkötelezett a munkavállaló és születik meg a kívánt üzleti csúcsteljesítmény. Ábri Judit a Henley Business School (UK) coach tanára, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) legmagasabb szintű mester coach MCC minősítésével rendelkezik, 2017-ben a brit Middlesex Egyetemen mester diplomát szerzett coachingból. Judit a CHN (Coaching Határok Nélkül – 2011 óta működik) alapítója és a CHN Nemzetközi Coach Iskola vezetője.

2. Stremeny Gábor - üzletfejlesztési igazgató, master tréner - DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Belső ügyfélélmény fejlesztés gyakorlata

3. Kissné Polgár Tünde  - vállalati kapcsolatok igazgató - ALL YOU CAN MOVE

Hogyan vezethető be az AYCM a Munkáltató anyagi és adminisztrációs terhe nélkül? Hogyan lehet az AYCM segítségével növelni a dolgozói elégedettséget, fluktuációt csökkenteni, Y és Z generációs munkavállalókat bevonzani, kiemelkedni szektorukból a munkahelyi wellbeing fontos elemének biztosításával, hozzásegítve dolgozóikat a munkavállalói élményhez.

4. Végvári Zsuzsi - Munkakörnyezet tanácsadó/alapító, OFFISEVEN

Hogyan segít az irodád abban, hogy megnyerd a tehetségekért vívott harcot? Közgazdászként sok éven át dolgoztam mint munkavállaló, menedzserek mellett  vezetőkkel működtem együtt, tanácsadói pozícióban támogattam cégeket több száz sikeres projekten keresztül. Munkám során megtapasztaltam a munkavállalói elkötelezettség fontosságát és különbözőségét is, kisebb és nagyobb szervezetekben egyaránt. Több esetben belefutottam kevésbé "egészséges" és kevésbé hatékony munkaterekbe. A mai munkaerő piacon, a munkavállalók válogathatnak a munkáltatók között, így a munkahely kialakítás és a közvetlen munkakörnyezet minősége is lényeges szempontként jelenik meg a kiválasztás, toborzás és a munkaerő megtartás során. A különböző generációkat célzó felméréseink is azt igazolják, hogy a fiatalabb generációnak fontos milyen környezetben dolgozik. Küldetésemnek érzem az egészséget, a hatékonyságot és a designt kombinálva előnyhöz juttatni ügyfeleinket, elégedettebbé tenni munkavállalóikat. Az OFFISEVEN a tervezési szempontokat és a kreativitást kombinálja az ergonómiával, HR és menedzsment szempontokkal.

5. Sanda Rita - Üzletágvezető - PROFESSION.HU Kft.

Jelöltélmény a toborzás-kiválasztás folyamán A jelöltekért folyatatott versenyben számos olyan eszköz áll rendelkezésünkre, amelyek jelentősen befolyásolják a jelöltélményt a kiválasztás folyamán. Egy kis odafigyeléssel és a közösségi média erejét jól használva már a jelentkezés és az interjúk során felkelthetjük a jelöltek érdeklődését és erősíthetjük elköteleződésüket. Egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni az álláshirdetések célcsoportjait testre szabottan megszólító megfogalmazására, és azon elemek kiemelésére, amelyeket mi biztosítunk nekik csatlakozásuk esetén. A jelentkezés lépései, az interjú szervezés alatti kapcsolattartás minősége és az általunk adott visszajelzés hosszú távon építi a cégünkről alkotott képet és annak vonzerejét.

60 PERC

A MUNKAVÁLLALÓI ÉLMÉNYRE HANGOLVA

1 óra 20 perc

Ríz Ádám

ÉBRESZTŐ! – Munkavállalói élmény

Mindennapi életünkben a legtöbb időt munkával töltjük. Mennyivel jobb úgy dolgozni, ha szeretjük a munkánkat, munkahelyünket. Öröm tanácsadással fejleszteni azt a vállalatot, amely elkötelezetten igyekszik a munkahelyi hétköznapokat jobbá tenni. Mert megéri.

20 perc

Ríz Ádám

ügyvezető | EMPX Solutions

Bán Zoltán

A tanuló- és tudásmegosztó szervezet élménye

20 perc

Bán Zoltán

csoportszintű javadalmazás és HR operáció vezető | MOL Group

Bencze Róbert

True Choice

Bencze Róbert igazgatóként dolgozik a PwC közép-kelet Európai régiójának HR tanácsadási üzletágában és a Vezetés és Tehetség területek szakmai felelőse. Közgazdász végzettségű, a HR területen szerzett széleskörű tapasztalatait használva több mint 200 hazai és nemzetközi nagyvállalat HR rendszereinek kialakításában és fejlesztésében is részt vett.

20 perc

Bencze Róbert

igazgató, HR tanácsadási üzletág | PwCoopers Magyarország Kft.

Horváth Krisztina

Az élmény számít! Adhatja a HR?

20 perc

Horváth Krisztina

HR igazgató | SAP Hungary Kft.

FELELŐS FOGLALKOZTATÁS – A MEGTARTÓK

75 perc

Bercely Krisztina | OFA Nonprofit Kft.

WIN-WIN

15 perc

Bercely Krisztina | OFA Nonprofit Kft.

KÁVÉSZÜNET

15 perc

Szabóné Bánfalvi Mariann | Parászka Tibor

Szekció 1. Maradj versenyben! – Ibiza terem

Szabóné Bánfalvi Mariann Director HR services, BorsodChem Zrt.                                           Parászka Tibor HR igazgató, Linamar Hungary Zrt.

45 perc

Szabóné Bánfalvi Mariann | Parászka Tibor

Győrfi Tamás | Szűts Ildikó

Szekció 5. Step by step? – Különterem (volt bár)

Győrfi Tamás ügyvezető igazgató, Food Base Kft.
Egy KKV és a HR - az Ivanics Kft. tapasztalatai
A beszélgetést vezeti: Szűts Ildikó OHE elnök

45 perc

Győrfi Tamás | Szűts Ildikó

Katona Szilvia | Nagy Levente és Varga Emese

Szekció 2. Hosszan tervezünk – Marbella I. terem

Katona Szilvia HR igazgató, Legrand Zrt.
Nagy Levente Head of HR és Varga Emese HR Business Partner, NI Hungary Kft.                                                                                                

45 perc

Katona Szilvia | Nagy Levente és Varga Emese

Nagy Zsolt | Turnár Csilla

Szekció 3. Balance – Marbella II. terem

Nagy Zsolt HR vezető, BDO Magyarország Kft.
Turnár Csilla projektvezető, Webstar Csoport Kft.                    

45 perc

Nagy Zsolt | Turnár Csilla

Fata László | Arnhoffer András

Szekció 4. Mennyi az annyi? – Plenáris terem

Fata László cafeteria szakértő, Cafeteria Trend                                                                     Arnhoffer András elnök- vezérigazgató, Észak-Zalai Víz- És Csatornamű Zrt.                    

45 perc

Fata László | Arnhoffer András

TÖRŐDJÜNK MAGUNKKAL ÉS MUNKAVÁLLALÓINKKAL

60 perc

Hegedűs Márta

A munkahelyi stressz HR-es szemmel

15 perc

Hegedűs Márta

CMC vezetési tanácsadó | Homo Regius Kft.

Benyus Julianna

HR Pszichofitness® Nap gyakorlata, munkahelyi stresszcsökkentő szerepe a Rail Cargonál

15 perc

Benyus Julianna

HR ösztönzés és fejlesztési vezető | Rail Cargo Zrt.

Macher Márta

Munkahelyi stressz és az Ipar 4.0 kapcsolata a húzó iparágak szemüvegén keresztül

Macher Márta, vegyész, gépész.  Fejlesztő mérnökként kezdett a Videotonban. A rendszerváltás követően kényszervállalkozást indított férjével. A Macher Gépészeti és Elektronikai Kft.  időközben zártkörű részvénytársasággá alakult, melynek elnök-vezérigazgatója. Az elmúlt 27 év alatt a vállalkozás elérte, hogy száz munkatárssal a magyarországi piac mellett a nyugat-európai országokba exportál ipari elektronikai termékeket.
A cég üzleti kiválóságért 2000-ben és 2009-ben elnyerte a „Nemzeti Minőség Díj”-at  valamint a humán tevékenységéért a „Családbarát Munkahely” és „Legjobb Munkahely – Iparági győztes” elismerést. Macher Márta munkája elismeréseként a „Nemzeti Minőségi Díj Nagykövete” címben – 2004 és „Az év vállalkozója-2003” díjban részesült. A cégvezetőként hisz abban, hogy a minőségi termékek és szolgáltatások letéteményesei a munkatársak, akiket a cég legfontosabb tőkéjének tekint.

15 perc

Macher Márta

elnök-vezérigazgató | Magyarország minőség nagykövete

Csepelyi Magda

Tükörben a HR-sek munkahelyi stressze 120 HR-es személyiségelemzése alapján

15 perc

Csepelyi Magda

humán tanácsadó, grafológus szaktanácsadó, szakoktató

Dr. P. Horváth István | Dr. P. HORVÁTH ÜGYVÉDI IRODA

ÚJ EURÓPAI IDŐSZÁMÍTÁS A MUNKAVÁLLALÓI ADATVÉDELEMBEN – hasznos tanácsok útravalóul

25 perc

Dr. P. Horváth István | Dr. P. HORVÁTH ÜGYVÉDI IRODA

KONFERENCIA ZÁRÁSA

10 perc

EBÉD

45 perc

Helyszín

A HOTEL AZÚR**** SIÓFOK SZÍVÉBEN, KÖZVETLENÜL A BALATON PARTON TALÁLHATÓ CSALÁDBARÁT WELLNESS SZÁLLODA. A 3 HEKTÁROS PARKOSÍTOTT TERÜLET KÖZEPÉN ELHELYEZKEDŐ SZÁLLODA KOMPLEXUM SAJÁT STRANDDAL, ÓRIÁSI MEDENCÉKKEL EGYEDÜLÁLLÓ ÉLMÉNNYEL GAZDAGÍTJA AZ IDE ÉRKEZŐKNEK.

Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda

8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c

A hotel honlapja

Regisztráljon most!

a kávészünetekben történő fogyasztást a regisztrációs díj tartalmazza

Együttműködő partnereink

Köszönjük az együttműködést!