2018. 8. 17, péntek, Jácint napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Évzáró HR-Créme beszélgetés a legújabb munkajogi változásokról

Vajon milyen hatásai vannak már most az új Munka Törvénykönyvének? Hogyan módosulnak a munkáltatói szerződések? Vannak új felelősségei a HR szakmának ügyfelei felé? – ezek mellett, még számos kérdés megvitatására invitál a HRC Group kávéházi klubdélutánja.

2011. november 30-án, szerdán 17 órától a Széna téri Starbuck’s-ban egy (vagy több) jó kávé mellett, ismét egy bennfentes HR szakmai beszélgetésre hívjuk a szakma és a szaksajtó képviselőit, ahol ezúttal az újonnan elfogadott Munka Törvénykönyve kerül a boncasztalra. A HR Créme szakértőjeként a törvénytervezet véleményezésében részt vett munkajogász, Dr. Takács Gábor lesz segítségünkre, akivel többek között a jövő évi HR szakmai változásokat tekinthetjük a munkajogi változások tükrében.

 

Dr. Takács Gábor, munkajogász

A Dr. Kovács László Ügyvédi Iroda munkatársa, az Opus Simplex Kft. munkajogi szakértője, a Magyar Munkajogi Tudományos Diák Egyesület elnökhelyettese és kutatója. Gyakorló jogi tevékenysége mellett több könyv társszerzője, hazai munkajogi szaklapok publikáló munkatársa és szerkesztőbizottsági tagja. Rendszeresen végez oktatási tevékenységet, konferenciákon, továbbképzéseken előadó.

A szakminisztérium által véleményezésre felkért foglalkoztató megbízására, egy szakértői csoport tagjaként szakmai észrevételeket készített a készülő Mt-hez, figyelemmel kísérték a tervezet alakulását és tanulmányozzák annak hatásait.

 

HR Créme

A HR Créme egyedülálló kezdeményezés a HR szakmában, hiszen szó sincs vaskalapos és szigorú hangvételű továbbképzésről, workshopról vagy befizetős szakmai konferenciáról. A rendezvény egyszerűen abból a szokásból kíván hasznos erőt kovácsolni, hogy a szakmabeliek nem ismerik az „informális időtöltés” fogalmát, azaz: akkor is szakmáznak, amikor csak egy kávé mellé ülnek le cseverészni.

 

A HR Créme a legjobb értelemben vett pletyka motívumát használja a friss, szakmai beszélgetések bonyolítására azon az elven, hogy a legfontosabb műhelytitkokat úgysem a fizetős konferenciák előadóitól, hanem a hátsó büfék kávé és süteménypolcai köré tömörülve tudjuk meg vagy adjuk át.

A HR Créme tulajdonképpen a helyet, a kávét és a témát adja ezekhez a beszlégetésekhez, amelyeken általában a szakmát aktuálisan igen komolyan érintő hírekről, problémákról esik szó.

 

HR Créme az új munkajogi kérdésekről

Időpont: 2011. november 30. 17 óra

Helyszín: Starbuck’s Széna tér, Budapest II. ker., Margit krt. 91.

Szakértő vendég: Dr. Takács Gábor munkajogász

Szervező: HRC Group

További információk és interjú egyeztetés:

Zanin Éva

Sonntag Media

zanin@sonntagmedia.com

+36 30 371 9328


www.hrcv.hu

www.facebook.com/hrcreme