2020. 4. 7, kedd, Herman napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

E-learning kutatás – 2014

Több kísérlet történt arra vonatkozóan, hogy megtudjuk, milyen jó gyakorlatok léteznek, ki, hol és mire használja az elektronikus képzési és tudásmenedzsment rendszereket. Ezek a kísérletek megpróbálták felmérni az esetleges tartózkodás okát, indokát, de egyúttal a használatból származó előnyöket is.

Idén, az Oracle, a Google és az ARTudásmenedzsment,a nemzetközi kereskedelmi kamarák, szakmai szervezetek támogatásával ismét felméri a hazai viszonyokat.

Miben más az idei felmérés? Eltérően a korábbi évektől idén nem csak összegyűjtjük, és szűk körben elemezzük az adatokat, de 2014. október 16-án egy benchmarking konferencia keretében részletesen be is mutatjuk az eredményeket, legjobb gyakorlatokat és egyben vitafórumot nyitunk ezen eszközök használatáról, hasznosságáról. További változás, hogy az idei felmérés a témát tágabb értelemben, a tehetségmenedzsment folyamatok részeként kezeli.

Miért éri meg kitölteni az alábbi kérdőívet?

•a kérdések alapján a vállalat magáról, előrehaladásának állapotáról is képet kap,

•a kérdések megválaszolása elindíthat egy gondolkodási folyamatot,

•az eredményeket ismertető konferencián az eredmények ismertetésén túl bemutatjuk a hazai legjobb gyakorlatokat, és lehetőséget biztosítunk a szakértőkkel történő egyeztetésre

•a kérdőívre adott válaszok befolyásolják a konferencia programját, a kérdőívre adott válaszok alapján állítjuk össze –  a kitöltők közül is – az előadókat.

•a konferenciára történő regisztráció során elsőbbséget élveznek azok, akik kitöltik a kérdőívet,

•a kitöltők számára 365 napra térítésmentesen rendelkezésre bocsátunk egy kész, személyes készségfejlesztő
e-learning modult személyes hatékonyság témakörben.

A kitöltött kérdőíveket természetesen bizalmasan kezeljük, vagyis a megadott adatok nem kerülnek azonosítható módon publikálásra.

Amennyiben valamilyen indokból az online kérdőív helyett file-ban, esetleg nyomtatva kényelmesebb a kitöltés, kérem kattintson ide, és a kérdőív kitöltését Adobe Readerben is el tudja végezni.

Bízunk abban, hogy 2014. augusztus 20-ig megkapjuk az Ön válaszát is, így az Ön által leadott adatok is szerepelhetnek a kutatás értékelésében.

A kérdőív elérhető: itt