2020. 3. 29, vasárnap, Auguszta napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Cutting Edge OD Konferencia 2013

„A Te életed. A Te döntésed. A Mi jövőnk.” mottóval rendezi meg Budapesten, szeptember 19-21. között a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SZMT) éves konferenciáját. A Cutting Edge névre keresztelt konferencia az inspirálódás, a szakmaiság és tudástranszfer jegyében telik majd. Ezt az újszerű előadói és résztvevői összetétel biztosítja, hiszen a szervezetfejlesztés iránt érdeklődők az akadémiai, tanácsadói és vállalati oldaláról egyaránt érkeznek.

Az immár 20. SZMT Konferenciára hazai és külföldi előadók hozzák el legfrissebb tapasztalataikat, hogy a tanácsadók, üzleti partnerek és kutatók találkozni, kapcsolódni tudjanak egymással. Érdekes és valódi fejlesztési helyzetekre és azok újszerű megközelítéseire lehet számítani, amelyeket ügyfelek és tanácsadók együtt, közösen dolgoznak fel. Lehetőség nyílik dialógusokra esetekről és módszertani megoldásokról egyaránt.

A konferencia harmadik napján pedig az új, alakulóban lévő Európai Szervezetfejlesztő Intézet kerül a fókuszpontba. A hazai és külföldi előadók a konferencia szervezőivel és résztvevőivel együtt keresik a cutting edge válaszokat az új ritmusú világ kihívásaira. Céljuk, hogy egy olyan társadalmat teremtsenek, ahol jobb élni és olyan szervezeteket, ahol jobb alkotni. Hogy egy olyan jövőt hozzanak létre, ahol mindenki felismeri és élvezi annak a szabadságát, hogy ő maga is része a teremtő folyamatnak. Érdekes és újszerű témákat kínálnak cégvezetőknek, kutatóknak, humán erőforrás menedzsment, illetve szervezetfejlesztés iránt érdeklődőknek egyaránt.

Kapcsolódj Te is be a párbeszédbe, és keresd a Cutting Edge OD Konferencia szervezőivel, előadóval és résztvevőivel közösen a válaszokat.

Bővebb információk és az előadók névsora a cuttingedgeod.com honlapon olvashatók.