2020. 3. 28, szombat, Gedeon napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Célkeresztben a diplomás fogyatékosok foglalkoztatása

Tisztelettel meghívjuk Önt

a Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének
Célkeresztben a diplomás fogyatékosok foglalkoztatása

című kötetlen, reggelivel egybekötött beszélgetésére.
A reggeli keretében bemutatandó projektünk alapötletét az a személyes és szakmai tapasztalatunk adja, hogy megfelelő, egyénre szabott fejlesztés és munkakör megléte esetén a vak és gyengénlátó munkavállalók jóval többre is képesek, mint amit általában feltételeznek róluk. Projektünk célja a magasan kvalifikált, diplomás látássérült emberek foglalkoztatásának előmozdítása, kompetenciáik valós igényekhez igazításával.
Ehhez az innovatív, újszerű kezdeményezéshez számítunk az Ön meglátásaira, tapasztalataira és javaslataira. Az Ön személyében olyan vendégre számítunk, akinek felkeltette az érdeklődését a kezdeményezésünk, aki személyes élményét megosztaná másokkal, aki tudja, hogy a tévhiteket eloszlatni tanulással lehet igazán, aki mer kérdezni és együttgondolkodni Velünk abban, hogy ötletünk, elképzelésünk a valós igényeknek megfeleljen.

Időpont: 2014. Május 9. (péntek) 8.30-11.00 óra között Érkezés és regisztráció: 8.00 órától Helyszín: 1146 Budapest Hermina út 57.
Szeretettel várjuk a piknik reggelire, amihez kérjük, hozzon magával olyan finom falatokat, amelyeket szívesen megosztana együtt gondolkodó közösségünkkel, hogy egymást vendégül láthassuk a bizalom első lépéseként.

Megjelenésére számítunk!

Jelentkezés:info@vgyke.hu