2020. 4. 7, kedd, Herman napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Bruckner György a Neosysnál folytatja pályafutását

Bruckner György 2015. február 9-től a Neosys Szervezetfejlesztő és Tanácsadó cégnél áll munkába, mint business coach és tanácsadó, valamint a cég marketing vezetőjeként felelős lesz a cég rövid- és hosszútávú marketing stratégiájáért, kommunikációjáért.

A Neosys Szervezetfejlesztő és Tanácsadó Kft. 1994 óta fejlesztő partnere azoknak a magyarországi vállalatoknak, melyek hatékonyságuk növelése, és a szervezeti szintű professzionális fejlődés iránt elkötelezettek. A több mint 20 éve prosperáló cég számos szegmensben piacvezető, meghatározó név a coaching, a szervezetfejlesztés és vállalati tanácsadás területein.

Bruckner György a Price Waterhouse-nál kezdte karrierjét 1992-ben, majd a Young & Rubicam reklámügynökségnél dolgozott ügyfélkapcsolati és stratégiai területen.
2002-től társtulajdonosként vezető szerepet játszott a TEAM reklámügynökség kreatív és kereskedelmi sikereiben.
Számos sikeres vendéglátóipari projektben is részt vett, valamint elkészített egy 40 részes dokumentumfilm-sorozatot, Pannonia 3 keréken címmel, amely a Duna TV műsorát gazdagította. 2011-ben a WPP – a világ legnagyobb reklámholding cége – felkérésére megalapította a Team RED reklámügynökséget, hogy a Vodafone vezető stratégiai és kreatív kommunikációs partnere legyen. Vezetésével számos hazai és nemzetközi kreatív díjat nyert el az ügynökség, köztük a Cannes Midem I. hely, Arany Penge Grand Prix.
A szakember 2014. szeptemberében vált meg a cégtől.

“22 évet töltöttem el a kommunikáció, a reklám világában és nagyon vágytam már új kihívásokra. Elvégeztem a Neosys 1 éves döntésközpontú coach képzését, ahol Sárvári György, Szmejkál Szabolcs és Koncz András személyében olyan szakembereket ismertem meg, akik hitelesek, őszinték és szakmailag a csúcson vannak. A Neosys egy olyan hely, ahol tovább tudok tanulni, fejlődni, de egyúttal kamatoztathatom is az eddig megszerzett tudásomat, tapasztalatomat, kreativitásomat” – mondta el Bruckner György.

“Nagy örömmel fogadjuk György csatlakozását a Neosys csapatához, és reméljük, a már megismert kreatív hozzáállása és múlhatatlan alkotókedve új inspirációkkal gazdagítja megújuló közösségünket. És persze kíváncsian várom a közös munka kihívásait – számunkra is újdonság ez a felállás.” – mondta Szmejkál Szabolcs ügyvezető partner.