2013. 11. 19.

Új HR vezető a Deloitte-nál

Csépai Martin (38)

Csépai Martin 1999-ben végzett a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (a mai Budapesti Corvinus Egyetemen), vezetés-szervezés szakirányon.

Szakmai pályafutása első 13 évében HR tanácsadóként dolgozott az egyik legnagyobb globális HR tanácsadó és outsourcing cég, a Hewitt Associates (később Aon Hewitt) magyarországi irodájának vezető tanácsadójaként. Számos iparágban dolgozott együtt ügyfelekkel különféle HR témakörökben, a vezetésfejlesztéstől kezdve a tehetségmenedzsmenten át a munkatársi elkötelezettség növeléséig. Emellett 2005 és 2011 között a Hewitt magyar irodájának ügyvezetőjeként a mintegy 80 fős csapat irányításáért, támogatásáért is felelős volt.

Ezt követően a szakember a vállalati HR területén szerzett tapasztalatokat. Az elmúlt években a Raiffeisen Bank kompenzációs és toborzási vezetőjeként felelt a szervezet toborzás-kiválasztási, létszám-gazdálkodási, teljesítménymenedzsment és kompenzációs tevékenységeiért.

Csépai Martin angolul és spanyolul beszél, szabadidejét leginkább gyerekei társaságában, aktívan tölti, többek között kirándulással, biciklizéssel, snowboardozással.