Archívum 2014. január:

2014. 01. 24.

Új emberi erőforrások vezető a 3M Hungária Kft-nél

Új emberi erőforrások vezető irányítja a 3M Hungária Kft HR és toborzási tevékenységét. Szabó Ildikó ezen túl a vállalat jogi ügyeinek koordinációját is ellátja.

tovább...

2014. 01. 22.

Nyíregyházán működik az Electrolux egyik legbiztonságosabb gyára

„Jelenleg az Electrolux a legbiztonságosabb vállalat a háztartási készülékgyártók között” – mondta el Keith McLoughlin, az Electrolux elnök-vezérigazgatója a cég biztonságos munkavégzésre fókuszáló programján. Az Electrolux gyáraiban világszerte január 22-én tartják az ún. Biztonsági napot, amelynek célja, hogy oktatással, figyelemfelhívással erősítsék a munkahelyi biztonságot. A vállalat egyúttal díjazza a legbiztonságosabban működő gyárakat. A vállalat a biztonsági téren leggyorsabban fejlődő gyáregység díját idén a nyíregyházi gyárnak ítélte.

tovább...

Profibbakká válhatnak a hazai civilek

Az elmúlt két évben 38 millió forint értékű jószolgálati támogatást nyújtott a legnagyobb coach szakmai világszervezet, a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) hazai tagozata. A jószolgálati program 2014-ben is folytatódik, a fókuszban a civil szféra áll. Január 29-től beindul a CivilMag online civil piactér, ahol nonprofit szervezetek juthatnak hozzá az ICF tagjai által felajánlott díjmentes coaching szolgáltatásokhoz. Márciusban pedig ismét megrendezésre kerül a nagy sikerű Coaching Rapid Randi, ahol fejlődni vágyó civil szervezetek és segíteni akaró coachok személyesen is egymásra találhatnak. Az ICF Magyar Tagozatának jószolgálati programja 2012-ben indult, amikor a magyar ICF coachok egy emberként fogtak össze a tömegesen állásukat vesztett Malév-dolgozók coaching támogatásáért, a példaértékű kezdeményezés később nemzetközi CSR díjat is nyert.

tovább...

2014. 01. 20.

Az elmúlt félév folytatásában bízik a JobGroup – Egyes területeken kiszáradt a munkaerőpiac

Az elmúlt félév bővülési trendjének folytatásában bízik a JobGroup. A 2013-as, várhatóan 1,1 milliárd forintot meghaladó árbevétellel záruló évet követően idén a cég a minőségi állások közvetítésének megélénkülésére, a kölcsönzési terület bővülésére és a megváltozott munkaképességűek munkarőpiaci integrációjára számít.

tovább...