Archívum 2013. december:

2013. 12. 16.

A karácsonyfa mellett is dolgozunk

Minden harmadik magyar munkavállalótól elvárja a főnöke, hogy állandóan elérhető legyen, de még ennél is többen vannak, akik egyáltalán nem tudnak elszakadni a munkától karácsonykor sem. A megkérdezettek fele például utánanéz a munkahelyi feladatainak az ünnepek alatt a Randstad Workmonitor szerint.

tovább...

2013. 12. 09.

A cégek több mint fele használná

A Cafeteria TREND magazin december elején végzett felmérése alapján a válaszadó 201 munkáltató 54 százaléka kívánja szerepeltetni ezt az új lehetőséget a juttatási rendszerében.

tovább...

2013. 12. 04.

Még inkább az álláskeresők igényeihez szabták a Dunaferr Acélalapítványát

Fél éven át teljes bérüket, utána pedig annak 80%-át kaphatják meg az elbocsátott dunaferres dolgozók

tovább...

A szaktudás az első a HP Magyarország számára

A Fogyatékos Emberek Világnapján, december 3-án rendezte meg megváltozott munkaképességűek számára hirdetett állásbörzéjét és a hozzá kapcsolódó konferenciát Budapesten a Hungarian Business Leaders Forum (HBLF). A Magyarországon első alkalommal megtartott eseményen mintegy 1000 megváltozott munkaképességű jelölt találkozhatott 26, a befogadó munkahelyi kultúrát valló vállalat képviselőivel.

tovább...

Gyakorlati szakemberek és tudományos kutatók együttműködése HR kérdésekben

Kérdőívünkkel a HR szakemberek véleményét szeretnénk felmérni különböző humánerőforrás gyakorlatokról és megállapításokról. A kutatást az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szervezet- és Munkapszichológia Doktori Program munkatársai Dr. Faragó Klára professzor vezetésével végzik. A kérdőív kitöltése hozzávetőleg 20 percet vesz igénybe.

tovább...

2013. 12. 02.

Megvannak az idei CSR Hungary díjazottak!

2008-tól az utóbbi 6 év alatt több mint 100 cég pályázott a Magyar Üzleti Felelősség Díjára,
a CSR Hungary Díjra, különböző kategóriákban. Idén 2013. november 29-én, a Gundel-házban
adták át a CSR Hungary díjakat.

tovább...