Archívum 2013. november:

2013. 11. 19.

Új HR vezető a Deloitte-nál

2013 novemberében új HR igazgató csatlakozott a Deloitte hazai irodájának csapatához, hogy a cég további növekedését még magasabb szinteken támogassa. Csépai Martin a Deloitte HR igazgatójaként elsősorban az üzleti és a humánerőforrás-menedzsment tevékenységek minél hatékonyabb összehangolására és a tehetségmenedzsmenttel kapcsolatos kihívásokra koncentrál majd.

tovább...

Újbuda Önkormányzata az IBM-mel és a Pannon-Workkel fog össze az 50 év felettiek elhelyezkedéséért

Az IBM Magyarország, a Pannon-Work Zrt. és Újbuda Önkormányzata az 50 év felettiek munkaerőpiacon való elhelyezkedése érdekében kezdenek együttműködésbe. A megállapodás sajtónyilvános aláírásán a felek beszámoltak arról, ki milyen tréningekkel segíti ezt a korosztályt, hogy megkönnyítse a munkaerőpiaci reintegrációt.

tovább...

2013. 11. 18.

Beigazolódott, hogy az egészséges munkaerő a legjobb befektetés

A Humánpolitika.com Közhasznú Egyesület 2013 őszi kutatásából kiderül, hogy a
magyarországi vállalatok mintegy 80 százaléka gondoskodik dolgozói
rendszeres sportolásáról, mert többéves tapasztalatuk, hogy a mozgás vállalati
támogatása többszörösen is megtérül.

tovább...

Jó csapat, eredményes meeting

A BKIK IX. és XXVIII. Osztálya és a Piac & Profit rendezvénye A kkv-vezetők közül kevesen tudják, hogy nem csak az ő képességükön, tudásukon múlik a cég sikere, hanem a csapatukon. A jól, tehát a csapatépítés szempontjai szerint kiválasztott munkatársak és a tudatosan felépített értekezletek, az azon részt vevők szereposztásának pontos koreográfiája  biztos sikert, nagyságrendekkel nagyobb […]

tovább...

2013. 11. 05.

Egészséges Munkavállaló felmérés – MOST INDUL!

Jelenleg Magyarországon a munkavállalók egészségének, „jól-létének” megteremtése, és az ezzel kapcsolatos egészségfejlesztési programok kialakítása gyermekcipőben jár. Az egészséges munkavállaló és munkakörnyezet témája ma még sok cégnél nem kerül reflektorfénybe.

tovább...

A MARS a világ egyik legjobb munkahelye – Három helyet javított a vállalat tavalyi helyezésén

Ismét a világ legjobb munkahelyei közt van a MARS, a Great Place to Work® nemrég kiadott rangsora szerint. A nemzetközi vállalatcsoport három helyet lépett előre tavalyhoz képest a listán. A MARS hazai egységeiben az öröm mellett a magyarországi eredményeket összesítő HEWITT Legjobb Munkahely Felmérés hamarosan közzétett eredményeiért izgulnak.

tovább...

A sokféleség a női siker kulcsa Öten az AmCham Női Kiválóság Díj 2013 döntőjében

A negyedik alkalommal meghirdetett AmCham Női Kiválóság Díjra bárki jelölhetett olyan sikeres női vállalkozókat, akik példaképül szolgálhatnak mások számára, és akik segítenek megmutatni, mire van szüksége ma egy nőnek a sikerhez. Közel 60, a legkülönfélébb területeken eredményes hölgyet jelöltek az elismerésre barátaik, munkatársaik, családtagjaik. A zsűrinek nem volt egyszerű dolga a sokféle sikertörténettel megismerkedve: többszöri tanácskozásra volt szükségük a legjobb öntés meghozatalához. Ennek eredményeképp kiválasztották azt az öt vállalkozónőt, akik a november 13-i díjátadón izgulhatnak a győzelemért.

tovább...