2018. 8. 17, péntek, Jácint napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Bestjobs-pro.com

A Bestjobs-pro.com egy nemzetközi, folyamatos fejlesztés alatt álló adatbázis, mely átfogó hozzáférést biztosít álláskeresőknek a világ minden tájáról. Partnereink HR-szolgáltatók és multinacionális cégek, melyek adatbázisunk segítségével találják meg pozícióikra a legmegfelelőbb jelölteket. Munkakeresőként, a jelentkezőknek lehetőségük van regisztrálni és feltölteni önéletrajzukat, böngészni partnereink legfrissebb pozíciói között és így naprakészek maradhatnak a munkaerő piaci változásokkal kapcsolatban. Partnereink segítségével nem csak a tökéletes munka megtalálásában segítjük a jelölteket: jelentkezőinknek egyéb HR szolgáltatásokkal is szolgálhatunk igény szerint, mint például az interjúra való felkészítés, különböző coaching és tréningfoglalkozások vagy karrier tanácsadás.

Hogyan segíthetünk még?

Amivel többet nyújtunk a piac többi szereplőjénél az az, hogy regisztrált felhasználónknak lehetősége van a HUMÁN KOMPETENCIA ELEMZŐ RENDSZERÜNK segítségével önéletrajzukat kiegészíteni.
Tesztünk 56 nyelven érhető el, lényegre törő, mindössze 8-10 perc alatt az interneten kitölthető, és pontos bepillantást ad, hogyan viselkednek az emberek a munkában. Olyan kérdésekre kapunk választ, mint:

 Melyek a személy erősségei és korlátai?
 Hogyan kommunikál?
 Kezdeményező képes-e?
 Mi motiválja?
 Hogyan viselkedik nyomás alatt?

Miért fontos ez?

Egy cégen belül, Munkáltatóként talán a leghasznosabb, hogy megértsük kollégáinkat; mi és hogyan motiválja őket, valamint, hogy hogyan hozhatjuk ki belőlük a maximumot. Valamint az ezzel megspórolt idő és költségek is számottevőek lehetnek a megkapott értékes információn felül. A teszt kitöltése után a következő témákban tölthetünk le riportot:

 A személy jellemzése
 A munkakör jellemzése
 A személy és munkakör összehasonlítása
 Erősségek, korlátok
 Milyen stílusú vezetést igényel
 Vezetői képességek
 Call center képességek
 Adminisztrációs képességek
 Javasolt képzések

Munkavállalóként szintén fontos, hogy a kezünkben legyen egy ilyen személyelemzés: nemcsak az interjúra való felkészülésben nyújt segítséget, de a munkaadó és a jelölt maga is tisztában lesz azzal, mik az erősségei, gyengeségeik és hogyan motiválható, ezzel jelentősen megkönnyítve a jövőbeli közös munkájukat.

Bővebb tájékoztatásért bátran írjanak a kata.nagy@rasshungary.eu e-mail címre vagy keressék fel Facebook oldalunkat!