2020. 3. 30, hétfő, Zalán napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Aranycsillag díj

A Develor piacvezető tréning- és tanácsadó cégként több ügyet is felvállalt az elmúlt években annak érdekében, hogy a hazai képzések általános színvonala, szakmaisága javuljon, az ezáltal létrejött érték mérhető és érezhető legyen.

Idén a legtöbb tréninget vásárló vállalat több száz képviselője jelölte a díjra azokat a szállodákat, amelyek a legjobb feltételeket tudják biztosítani a vállalati tréningek, szakmai továbbképzések, csapatépítő programok számára.

Szavazataik alapján az Aranycsillag Tréninghelyszín Díj elismerést négy szálloda kapta meg.

A 2014. február 26-án megtartott Aranycsillag Díjátadó Gálán Aranycsillag Díjat kapott 3*-os kategóriában a szigetmonostori Rosinante Stílusos Vidéki Szálloda és a budapesti Alfa Art Hotel, a 4*-os kategória győztesei pedig a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel és a gárdonyi Vital Hotel Nautis.

Az elismeréseket Szabó Csaba, a díjat létrehozó Develor Tanácsadó Zrt. vezérigazgatója és Árvai Zoltán, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének alelnöke adták át. Szabó Csaba hangsúlyozta, hogy a Develor továbbra is elkötelezett híve a szállodákkal történő szoros együttműködés fenntartásának.