2020. 2. 26, szerda, Edina napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

Anya és elismert vezető egyben – rendezvény nőkről nőknek – 2013. május 24.

Minden olyan családbarát vállalatot és vállalati vezetőt várunk, aki elkötelezett a társadalmi felelősség vállalás, ezen belül a női munkavállalók helyzetének képviselete iránt, és kifejezné ezt az elhivatottságát mind munkavállalói, mind pedig egy nagyobb nyilvánosság felé. A konferencián való részvétel biztosításával, Ön, mint coaching szemléletű vezető, különleges, eddig még keveset által adott, valódi motiváló erővel bíró juttatást adhat női vezetőtársainak, munkavállalóinak, különösen a kiválóan teljesítő édesanyáknak.  Női vezetőként pedig példát mutat annak a sok erőfeszítésnek az elismerésében, amelyet Ön és kollégái nap, mint nap tesznek.

 

Csupán annyit kell tennie, hogy vásárlási utalvány beszerzése helyett delegál 3 kollégát a Nagy Anna, az Erzsébet Program szóvivőjének védnökségével, Magyarország legnagyobb munkáltatói közül többek által támogatott „Élet és Vezetés Édesanyaként Konferenciára”. A panelbeszélgetésekben a résztvevők megismerkedhetnek családbarát munkahelyek legjobb gyakorlataival, édesanyákat és családokat támogató civil szervezetekkel, és találkozhat az édesanya- női- vezetői szerepeket sikeresen menedzselő emberekkel, közismert személyiségekkel.

 

A konferencián való részvétel díja 24500 Ft + Áfa/fő, az OHE Tagvállalatok számára minden 3 munkavállalói részvétel díjáért 4 fő regisztrálhat.

 

Kapcsolat: ildiko.gyori@humanmenu.hu +36-70-774 5868. Info: www.humanmenu.hu