2020. 3. 28, szombat, Gedeon napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

AmCham Női Kiválósági Díj 2013. – Mi kell a nőnek a sikerhez?

Heal Edina, a zsűri elnöke elmondta: „A Női Kiválóság Díj nem „karrier-díj”, hanem elismernivaló, követendő emberi, női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.”

 

„2010 óta több mint 150 hölgyet jelöltek az AmCham Női Kiválósági Díjra munkatársak, barátok, mert életüket, teljesítményüket elismerésre méltónak gondolták. Az idén, reményeink szerint ez a szám növekedni fog, és még több inspiráló történetet ismerhetünk meg” – mondta Mayer Zsolt, a zsűri tagja, a Mars Magyarország munkatársa, a rendezvény egyik  fő támogatójának képviselője.

 

A Díj ötletét 2010-ben a hongkongi AmCham és az ottani Morgan Stanley hasonló közös programja adta. Fogarasi Norbert, a budapesti Morgan Stanley iroda vezetője elmondta: „A fő különbség a magyar és a hongkongi program között az, hogy mi nem pusztán az üzleti sikerekre fektetünk hangsúlyt, hanem a teljes embert, életutat és harmóniát díjazzuk.”

 

A Díjra 2013. október 1-ig lehet hölgyeket jelölni. További információért kérjük, látogasson el a www.noikivalosag.hu címre.

 

A győztest 2013. november 14-én délután, a Hetedik AmCham Esélyegyenlőségi Konferenciát követően hirdeti ki a zsűri a Budapest Marriott szállóban. További információért és interjúlehetőségért kérjük, keresse Juhász Zsófiát, az AmCham Marketing és Kommunikációs vezetőjét (telefon: +3614282085, e-mail: zsofia.juhasz@amcham.hu vagy Dobozy Rózsát, a Díj kommunikációs partnerének, a Hill+Knowlton budapesti irodájának senior tanácsadóját (telefon: +36306958869 e-mail: rozsa.dobozy@hkstrategies.com)