2020. 3. 28, szombat, Gedeon napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

A vállalati juttatásokban bekövetkezett változások 2016-ban – Felhívás a kutatásban való részvételre!

Tisztelt Hölgyem, Uram!

A Szent István Egyetem Menedzsment és HR Kutató Központja és a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara közösen, a Budapesti Kereskedelmi és Ipari Kamara, az Országos Humánmenedzsment Egyesület (OHE), a Humán Szakemberek Országos Szövetsége (HSZOSZ) és a Cafeteria TREND Magazin támogatásával felmérést végez. Arra keressük választ, hogy a juttatásokkal kapcsolatos különböző változások (pl. jogszabályi, adózási, munkaerő piaci, cafeteria stb.) nyomán milyen hatásokkal számolnak Önök.
Arra kérjük Önöket, hogy osszák meg a jelzett változásokkal kapcsolatos gyakorlati észrevételeiket és tapasztalataikat a következőkben olvasható kérdőív kitöltésével. A felmérésben való részvétel önkéntes és díjmentes, az adatokat bizalmasan kezeljük. A kérdőív kitöltése anonim módon (cégnév és a kitöltő adatainak megadása nélkül) is lehetséges. Azok a válaszadók, akik feltüntetik e-mail címüket, e-mailben megkapják a felmérés eredményéről készített jelentésünket. Kérjük, szakítson időt (átlagosan kb. 15 percet) a kérdések végigolvasására és megválaszolására 2016. január 10-ig.
A kérdőív indításakor az Ön számítógépén elindul az internetböngésző program, ehhez az szükséges, hogy az internetkapcsolat aktív legyen. A kérdőív kitöltésére csak az interneten keresztül nyílik lehetőség. Amennyiben kitöltés előtt szeretné áttekinteni a teljes kérdőívet, azt ide kattintva elérheti. (A teljes kérdőívnek csak bizonyos részeit kell majd kitöltenie, amelyek az Ön szervezetére vonatkoznak. Az online kérdőív az Ön válaszai alapján értelemszerűen átugorja az Ön szervezetét nem érintő kérdéseket.)
A kérdőív kezdő oldala itt érhető el. A kitöltést az oldal alján található “Következő” gombra kattintva kezdheti meg. (Ha nem indul, nyomja le a Ctrl billentyűt is!)
Tekintettel arra, hogy az eredmények az Önök számára éppolyan fontosak, mint számunkra, kérjük a rövid határidők betartását. Ha a kutatásunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése lenne, kérjük, keresse Poór Józsefet a +36-20-464-9168-as telefonszámon, vagy a cafeteriakutatas@gmail.com email címen.
Előre is köszönjük együttműködését!
Dr. Poór József
egyetemi tanár – kutatásvezető
SZIE GTK MHR
Szűts Ildikó
elnök
OHE
Fata László
Cafeteria szakértő
Cafeteria TREND Magazin
Dr. Beke Jenő
egyetemi docens – kutató
PTE KTK