2020. 3. 28, szombat, Gedeon napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

A Schneider Electric díjazza a rendszerintegrátorokat

A vállalat kihirdette a Globális Ipari Rendszerintegrátor Kiválósági Díjak nyerteseit

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője kihirdette a Globális Ipari Rendszerintegrátor Kiválósági Díjak nyerteseit. A győztesek tiszteletére rendezett díjátadó ünnepségre a Schneider Electric Globális Automatizálási Konferenciáján került sor, az egyesült államokbeli Dallasban. Az esemény lehetőséget kínált a partnerek és az ügyfelek közös együttműködésére, a Schneider Electric újdonságainak bemutatására és a műszaki részletek megvitatására a szakértőkkel.

„A Schneider Electric Rendszerintegrátor Szövetség partnerprogramjának fontos részét képezi a résztvevő vállalatok és dolgozóik munkájának elismerése. Ezekkel a díjakkal azokat az elkötelezett, innovációt és kiváló eredményeket, valamint magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó partnereinket tüntetjük ki, akik kiváló eredményeikkel és tevékenységükkel segítik ipari és infrastruktúrakezelő ügyfeleinket abban, hogy könnyedén megbirkózzanak a műszaki és üzleti kihívásokkal” – mondta Andrew Brown, a Schneider Electric Stratégiai és Rendszerintegrátor Programjának igazgatója.

A Globális Ipari Rendszerintegrátor Kiválósági Díjak nyertesei:

– Üzletfejlesztési díj: Sintek (Oroszország) – A Sintek a Rendszerintegrátor Szövetség elkötelezett partnere, 2014-ben kiváló teljesítményt nyújtott a teljes PlantStruxure kínálatban alkalmazott megoldásai terén.

– Az év minősített mérnöke: Mr. Göray Akgün (Törökország) – A törökországi PlantStruxure kínálat szakértője.

– Műszaki szakértői díj: Artiflex (Dél-Afrika) – A vállalat két minősített PlantStruxure-mérnökének és képzett csapatának köszönhetően immáron második alkalommal nyerte el a Műszaki szakértői díjat.

– Az év globális PlantStruxure-partnere: Raster (Hollandia) – A Raster magasan képzett mérnökökből és projektmenedzserekből álló csapata a legjobb Schneider Electric-megoldásokat szállítja az ügyfeleknek.

– Az év globális telemetriai partnere: SPP Engineering (Törökország) – A vállalat az új kategória díját a telemetria területén 2014-ben kiemelkedő teljesítményének köszönhetően nyerte el.

– Az év globális PES-partnere: Supertech (India) – A vállalat a PlantStruxure PES (Process Expert System) korai bevezetői közé tartozik, amely ezzel a kínálattal 2014-ben számos, különféle iparágakban és alkalmazási területeken megvalósított projekt során bizonyította mérnöki szakértelmét.

A Schneider Electric Rendszerintegrátor Szövetség partnerprogramjáról:
A Schneider Electric Ipari Rendszerintegrátor Szövetség partnerprogramja egy globális program olyan rendszerintegrátorok számára, akik a Schneider Electric piacvezető termék- és megoldáskínálatával szeretnék bővíteni üzleti lehetőségeik tárházát. A program számos előnyt biztosít a vállalkozásfejlesztésben, és segítséget nyújt a közös ügyfelek lehetőségeinek teljes mértékű kiaknázásában.