2020. 3. 28, szombat, Gedeon napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

A Profiles International Hungary 3 millió forintos díjat ajánl fel szervezetfejlesztési / auditálási szolgáltatás formájában

A győztes csapat egy díjtalan átvilágítási lehetőséget kap, melyet max. 15 főig vehet igénybe 3M forintértékben. A Profiles International egy szervezetfejlesztő szakembert is biztosít a díj keretében a győztes csapat számára, aki a csapat vezetőjének segítségére lesz a csapat tagjainak értékelésében, a fejlesztés és a coaching színvonalának emelésében, a csapat teljesítményének növelésében, a szervezet fejlesztésében.

A felajánlott csomag a Profiles International Hungary 4 legnépszerűbb értékelését tartalmazza, melyek a következők:

  • Profiles Checkpoint 3600 mérés,
  • Profil XT,
  • Profiles Teljesítménymutató,
  • és a Profiles Team analízis.

A mérések célja:

  • A menedzsment számára egy személyre szabott fejlesztési program meghatározása
  • Értékes információt nyújtani az alkalmazottak kapacitásáról, kompetenciáiról
  • Megmutatni, hogy egy-egy csapatot mivel és hogyan lehet a legeredményesebben motiválni, hogy a folyamatos gazdasági változásokra a legjobban reagáljanak.
  • Biztosítani, hogy minden alkalmazott legjobb képességei szerint dolgozzon.
  • Segítséget nyújtani egy együttműködő légkör kialakításában.

Az így nyert információk nemcsak a vezetőknek, hanem minden csapattagnak nagyon tanulságosak. Konkrét akcióterv készül minden csapattag és a vezető számára is. Az elemzés eredménye mélyíti az önismeretet, egymás jobb megértését eredményezi, ezáltal megkönnyíti a közös munkát és a kommunikációt.  Csökken a konfliktusok száma és lehetőség nyílik az egyéni és a közös teljesítmény növelésére.

A jelentkezés és benevezés rendkívül egyszerű!

Csupán néhány rövid kérdésre kell válaszolni, majd a pályázat benyújtásához le kell írni, miért éppen ez a csapat érdemli ki a díjat, vagyis le kell írni a Profiles Internationalnek, miért szükséges minden egyes csapattag kapacitását teljesen kihasználnia éppen most a közös cél érdekében. Milyen akadályok nehezítik munkájukat, mivel segítené a díj elnyerése a céljaikat.

Minden héten 5-5 könyvet sorsol ki a pályázatra jelentkezők között: „Leadership Charisma” és” 40 tips to  win in the business” címmel.

Háttér-információ: a Profiles International kiváló teljesítményű munkaerőt biztosít.

További információ: Trizna Júlia, ügyvezető partner, 30/9 774 522