2018. 8. 17, péntek, Jácint napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

8th Annual Pan European Human Asset Summit

A kongresszus jelentőségét jelzi, hogy kizárólag erre a rendezvényre érkezik Budapestre az Emberi Erőforrás Management egyik legelismertebb képviselője Dave Ulrich professzor akit tavaly már hatodjára választottak meg HR szakma legbefolyásosabb egyéniségének, továbbá az idén a világ elsőszámú leadership guruja, Marshall Goldsmith professzor is előadást tart aki jelenleg a #7. helyet foglalja el a legjelentősebb üzleti gondolkozókat számon tartó Thinkers50 listán.

A két amerikai professzor mellett nemzetközi multicégek [ Coca-Cola, Volvo, Statoil, Neste, Panasonic, BAT, Merck Group..] HR vezetői fogják megosztani a résztvevőkkel a HR szakma legaktuálisabb kérdéseit és az arra adható lehetséges válaszokat és megoldásokat érdekes esettanulmányok, peer-learning workgroupok keretén belül.

 

Vegyen részt Ön is ezen a felejthetetlen nagyszabású csúcstalálkozón, amelyhez hasonlót még nem látott a szakma Magyarországon.

 

Az érdeklődők ízelítőt kaphatnak Marshall előadásából a szeptember 27-én szervezett webináron amire a http://stamfordglobal.com/htmls/creating_a_new_identity.html oldalon lehet jelentkezni.