2020. 3. 29, vasárnap, Auguszta napja van.

Fókuszban az emberi erőforrás

11. Personal Hungary Szakkiállítás, 2014. November 12-13., SYMA, Budapest

Egy hónap múlva nyitja kapuit a sorrendben immár 11. Personal Hungary szakkiállítás, amely az idén is számos tartalmas, színvonalas szakmai programmal várja Önt! Érdemes már most feljegyeznie az időpontot! A szakmai programokat megtekintheti a szakkiállítást kísérő újságunkban, az Expo Specialban, amelyet honlapunkról már letölhet!
Expo Special (http://www.personal-hungary.hu/content/ltogatknak/letoeltsek/index_hun.html)
Újdonságok a Personal Hungaryn! „TEDx Corporate” bemutató, Dr. Baracskai Zoltán – Dr. Mérő László workshop és Gamification Sarok, csupán ízelítő szakkiállításunk újdonságaiból!
Bizonyára sokan emlékeznek még a tavaly nagy sikert aratott “TEDx Corporate” bemutatókra. Az idei évi bemutató első részében a “TEDx Corporate”-ról, mint lehetőségről lesz szó, míg a második előadásblokk keretein belül inspiráló gondolatok és üzenetek hangzanak el vállalatvezetőktől, szakértőktől. Az előadók között lesz Balázs Tibor, Wieland Veronika, Baranyai Attila, Vécsey Zsadány és még sokan mások.
A bemutatóra jelentkezők a VIP Lounge használatára, valamint a kiállítás meglátogatására is jogosultak, így a jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció: http://www.personal-hungary.hu/content/programok/tedx_corporate/index_hun.html
Akik már nem félnek a káosztól: Dr. Baracskai Zoltán és Dr. Mérő László
A professzorok gyakran hívják fel közönségük figyelmét arra, hogy ha mindketten ugyanazt tudnák, egyikük előadása felesleges lenne a közös programon. A tavalyi Personal Hungaryn egymást tökéletesen kiegészítve tartották meg nagy sikerű „A negyedik ember: a tudás és az érzelmek felelőse” c. előadásukat. A 2013-as sikertörténet idén tovább folytatódik, hiszen „Nem félünk a káosztól” címmel workshopot és a játékosításra reflektálva záró előadást is tartanak.
A workshopra jelentkezők a VIP-Lounge használatára és a kiállítás meglátogatására is jogosultak, így a jelentkezés előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció: http://www.personal-hungary.hu/content/programok/workshop/index_hun.html
A vezető tisztségviselők felelőssége
Az új Polgári Törvénykönyv jelentősen megváltoztatja a vezető tisztségviselők felelősségét. Arról, hogy mely új szabályok vonatkoznak a vezető tisztségviselőkre, és mikortól léptek és lépnek hatályba e változások, Dr. Sárközy Tamás egyetemi tanár, a Magyar Jogászegylet elnöke fog előadást tartani. Az előadás középpontjába a vezető tisztségviselők (jogi) felelősségének kérdése kerül, nemcsak vezetőknek.
Előadás időpontja: 2014. November 13., 10,30-11,30, Gyakorlati Fórum 1.
A szakkiállítás valamennyi előadásának összefoglalóját megtekintheti és kinyomtathatja honlapunkról:
http://www.personal-hungary.hu/content/programok/gyakorlati_frumok/index_hun.html
Játékos munkahelyek, azaz Gamification a HR-ben
Az első nemzetközi “Gamification in HR” projektvezetője Szoboszlai Viktória, és a “Games for Business” alapítója, Vendler Balázs vendégelőadóink a hazánkban még újdonságnak számító játékosításításról, azaz a játékelemek és játékmechanizmusok az élet játékon kívüli területein történő alkalmazásáról fognak beszélni, amely a jövő trendjeinek irányába mutat.
A játékosítás gyakorlati alkalmazásának lehetőségeiről lesz szó a Gamification Sarok tematikus területen is a PwC, Aleas Hungary, AON Hewitt Magyarország, Ecosim és MarkCon cégek részvételével.
Valamennyi vendégelőadónk előadásának összefoglalója megtekinthető itt: http://www.personal-hungary.hu/content/programok/vendgeladk/index_hun.html
Kedvezményes áru online belépőjegy-regisztráció!
Semmilyen más kiállítás keretében nem találkozhat ennyi, más ágazat HR-területéről érkező kollégával. Ennek köszönhetően a szakkiállítás két napja alatt kiváló lehetőség nyílik a résztvevők részére új kapcsolatok kialakítására és aktív tapasztalatcserékre. A kiállításunkon mint minden évben, idén is, kedvezményes áru belépőjegyet biztosítunk mindazok számára, akik előzetesen lefoglalják belépőjegyüket honlapunkon keresztül, az online regisztrációval. A belépőjegyet a helyszínen, készpénzben tudja kifizetni. Kedvezményes áru belépőjegyeinkért regisztráljon honlapunkon: http://www.personal-hungary.hu/content/ltogatknak/ltogat_regisztrci/index_hun.html
A kiállítás időpontja és helyszíne:
Ne feledje: Personal Hungary Szakkiállítás, 2014. november 12-13.
2014. november 12, 9:00 – 17:30
2014. november 13, 9:00 – 17:30
Helyszín: Syma Rendezvény és Kongresszusi Központ, 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Kapcsolattartási adatok
Deák Gizella
Projektvezető
Tel: +36 1 8862-840
Fax: +36 1 8862-841
g.deak@messe.org